Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek lllll Greg Greg Katarzyna Dworniczak Patryk Mańczuk Damian Kowalski Turski Mirosław Pawel P ogi308a Michal001 //// Damianio (2559 niezalogowanych)
1 Post

(EwaRoz)
Wiking
Witam,
wraz z 2 letnią córeczką jestem w trakcie przeprowadzki do Norwegii dokładnie do Klepp Stasjon. Nie znam tu nikogo tym samym moja córeczka nie ma kontaktu z innymi dziećmi. Może któraś z Was mieszka w okolicy i ma dziecko w podobnym wieku? (Może jakaś kawka, spacerek ?)

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Katarzyna Dworniczak
(KatarzynaDworniczak)
Wiking
HEj! ZOBACZYŁAM DZISIAJ Twoj post ja mieszkam w Kleppe od sierpnia ub roku, i również szukam znajomych tu w okolicach. też mam córeczke , która w listopadzie skończyła 2 latka. chętnie się spotkam na pogaduchy pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mówią, że tu tylko Trolle zaglądają na to forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jasta102 napisał:
mówią, że tu tylko Trolle zaglądają na to forum

Udzielają się......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
m m
(images)
Wiking
Witam ! Mieszkam w Kleppe z 9 miesięczną córeczką. Chętnie się umówię na spacerek, pogaduchy. Jesteśmy mobilne i dyspozycyjne więc wszędzie możemy podjechać Bryne, Sola, Sandnes i inne. Znamy też kilka fajnych miejsc na spacerki. Jeśli któraś mama miałaby ochotę na spotkanie proszę o wiadomość na prv. Pozdrawiamy wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok