Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
piotr z opc-bar (4401 niezalogowanych)
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Stary jakie nieroby???? One - Norki te wraze - w weekendy nie porywają,bo maja zakaz,ze wzgledu na nadgodziny (100%) jakie Barnevernet musialby płacic baby-hyclom.Ale od dzis juz lotniska otoczone.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Krystian85 napisał:
Z małą poprawką : Norki porywaja - od razu na lotnisku - tylko ładne dzieci.Jak brzydsze to pozwalaja byc z rodzicami i nawet pieniadze na nie daja (970 NOK/mies).

ta
a ile to matek uważa, że jej dziecko to akurat brzydkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
[quoteta
a ile to matek uważa, że jej dziecko to akurat brzydkie][/quote]

jasta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
dominika zielinska
(dominai90)
Wiking
Makaryna napisał:
[ebay][/ebay]dominai90 napisał:
Hey moj problem polega na tym,ze moj maz pracuje juz w norwegi,chcial by nas sciaganc do siebie,ale mamy 3 letnia corke,a slyszelismy o zabieraniu dzieci rodzinom,czy ktos wie jak to tam jest z tym wszystkim? co najlepiej zrobic?
Z twojej wypowiedzi wynika, ze nie jestes osoba rozgarnieta, a jako taka nie powinnas sprawowac opieki nad osoba malotetnia, bo wtedy jestes dla niej zagrozeniem. BV probuje chronic dzieci przed takim zagrozeniem !

Dobrz ze nie jestem taka jak ty,bo by mi zabronili chodzic po swiecie
Jak to jest mozliwe,ze twoim rodzica ciebie nie zabrali,bo widac ze nie potrafia wychowac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
dominai90 napisał:
Makaryna napisał:
[ebay][/ebay]dominai90 napisał:
Hey moj problem polega na tym,ze moj maz pracuje juz w norwegi,chcial by nas sciaganc do siebie,ale mamy 3 letnia corke,a slyszelismy o zabieraniu dzieci rodzinom,czy ktos wie jak to tam jest z tym wszystkim? co najlepiej zrobic?
Z twojej wypowiedzi wynika, ze nie jestes osoba rozgarnieta, a jako taka nie powinnas sprawowac opieki nad osoba malotetnia, bo wtedy jestes dla niej zagrozeniem. BV probuje chronic dzieci przed takim zagrozeniem !

Dobrz ze nie jestem taka jak ty,bo by mi zabronili chodzic po swiecie
Jak to jest mozliwe,ze twoim rodzica ciebie nie zabrali,bo widac ze nie potrafia wychowac!

Wychowali mnie bardzo dobrze. Grzecznie odpowiedzialam na twoje pytanie, a ze szczerze...... no coz, rodzice zawsze twierdzili, ze klamac nie nalezy :silly:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
dominika zielinska
(dominai90)
Wiking
jak nie masz nic madrego do powiedzenia,to lepiej zamilcz,a mowili ci ze milczenie jest zlotem??
skoncz glupie gadanie i zajmi sie soba
a jak nie masz co robic, to juz wszystko jasne!
ps. pani profesor miodek...to nie byla wypowiedz tylko pytanie...tak apropo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
dominai90 napisał:
jak nie masz nic madrego do powiedzenia,to lepiej zamilcz,a mowili ci ze milczenie jest zlotem??
skoncz glupie gadanie i zajmi sie soba
a jak nie masz co robic, to juz wszystko jasne!

Czy tak samo agresywnie zwracasz sie do twojego dziecka ?
Przemysl to....... a sama znajdziesz odpowiedz na twoje pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
dominika zielinska
(dominai90)
Wiking
no juz cichutko,wiem ze masz problemy ze soba,spokojnie jakos dasz rade!!! ciiiii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Ewelink4)
Wiking
Hej ja przeprowadziłam się do Norwegii z synkiem-on wtedy miał 3latka..nie wiedziałam nawet, że tutaj dzieją się takie akcje..
Myślę, że najważniejsze żebyście byli razem jako rodzina.. nie bój się urzędu, który sieje postrach.. jeżeli jesteście normalnymi rodzicami o nie krzywdzicie swojej córeczki, na prawdę nie ma czego się bać..
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
dominika zielinska
(dominai90)
Wiking
Dzieki wszystkim za odpowiedz,mile czy nie mile,ale za to ze ktos sie zainteresowal!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok