Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przyszle mamy z Jessheim,Lillestrom okolice - Norwegia

Czytali temat:
krzysztof mroz Maestro X Paulina F Sylwia Kvernes Piotr Fidelus marcinho19878 (2825 niezalogowanych)
11 Postów
Wiking
Hej ja jestem w 6 tygodniu ciazy ,mieszkac niedaleko Jessheim
Moze jakies spotkanie???? Plotki???
Milego Dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Magdalena Fabczak
(fabchee)
Wiking
Nie jestem jeszcze w ciąży, jestem zainteresowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
fabchee napisał:
Nie jestem jeszcze w ciąży (ale staramy się), jestem zainteresowana
OSLO

Ja rownierz jestem zainteresowany jak by trzeba bylo cos pomoc to bardzo chetnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Anna Chalecka
(aniapocho)
Wiking
Witajcie Mieszkam 5km od Jessheim i właśnie czekamy na dzidzię -termin mam na 2marca. Jestem zainteresowana pogaduszkami z przyszłymi mami. Pozdrawiam cieplutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Ania To ty juz za chwile ,jak sie czujesz?
gdzie dokladnie mieszkasz?ja tez kilka kilometrow od Jessheim w ostli,Mogreina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Magda musisz nas gonic w takim razie
zartuje oczywiscie ,lepiej nie stresowac ,ja nawet nie myslalam ,ze bede a Tu pewnego dnia dwie kreski na tescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Anna Chalecka
(aniapocho)
Wiking
Czuję się świetnie choć gorsze chwile też bywały -oczekujemy synka i nie możemy się już go doczekać. Mieszkamy w Algarheim. A ty Agnieszko na kiedy masz termin? i jak Twoje samopoczucie? Spotkanko jak najbardziej tylko że ja jestem chwilowo uwięziona w swojej wioseczce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Magdalena Fabczak
(fabchee)
Wiking
mam andzieje, ze i tak moge dostac od Was wiele cennych rad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Anna Chalecka
(aniapocho)
Wiking
Madziu nie przejmuj się - ja od wielu lat marzyłam o dzieciątku i w końcu nadszedł ten właściwy, odpowiedni czas kiedy pod moim serduszkiem pojawiło się największe szczęście które tak bardzo pokochałam. Co prawda lada dzień pojawi się na świecie nasze oczekiwane dzieciątko i szczerze mówiąc z tego całego zachwytu nie obawiam się że mogło by pójść coś nie tak. Mam świadomość iż poród nie jest lekkim wysiłkiem i że musi boleć ale nie panikuje z tego powodu. Mam w sobie ogromną siłę i wiarę że wszystko zawsze musi skończyć się dobrze i Tobie Madziu też życzę byś zawsze wierzyła w swoje marzenia- one muszą się spełnić Pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Ja mieszkam w østli,Mogreina troche mdlosci ja na poczatku jestem, 7 tydzien teraz zaraz 8 ,Wiec daleko za Toba a Ty jak sie czujesz Ania????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok