Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Suplementy - Norwegia

33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
Orientuje się ktoś czy w norwegi są dostępne suplementy UNVERSALA ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
U.B.I. napisał:

Optimum duzo lepsze ale ponad 100 drozsze niz w kraju

www.proteinbutikken.no/products/32002-op...-standard-22-kg.aspx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
Grubas napisał:
U.B.I. napisał:

Dzięki za stronę! Różnica spora ale bardziej interesują mnie aminy bca itp niż gainery wole sam sobie rozpisać do trybu ćwiczeń i pracy pojedyncze suplementy niż podjadać mieszankę białka z weglowodanami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
U.B.I. napisał:
Grubas napisał:
U.B.I. napisał:

Dzięki za stronę! Różnica spora ale bardziej interesują mnie aminy bca itp niż gainery wole sam sobie rozpisać do trybu ćwiczeń i pracy pojedyncze suplementy niż podjadać mieszankę białka z weglowodanami

To nie gainer tylko niezly koncentrat ze swietnym aminogramem i z gainerem nie ma nic wspolnego. Gainer jest dla oblakanych.
Aminy strata kasy, a carbo to droga do cukrzycy. Jezeli masz za duzo kasy to prosze ale nie ma to zadnego uzasadnienia naukowego. To zwykly marketing. Jedyne co sie nadaje jezeli nie dasz rady zjesc potreningowego to koncentrat.Reszta to wyciaganie pieniedzy. Nikt z profow tego nie zjada. Tylko micha. Reszta to pozowanie do zdjec z puszka a naiwnych nie brakuje. Zamiast carbo zmieszaj sobie ryz z owocm. W zaleznosci od sylwetki 50/50 lub 75/25. Albo 100% zlozonych jak jestes zalany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
Grubas napisał:
U.B.I. napisał:
Grubas napisał:
U.B.I. napisał:

To nie gainer tylko niezly koncentrat ze swietnym aminogramem i z gainerem nie ma nic wspolnego. Gainer jest dla oblakanych.
Aminy strata kasy, a carbo to droga do cukrzycy. Jezeli masz za duzo kasy to prosze ale nie ma to zadnego uzasadnienia naukowego. To zwykly marketing. Jedyne co sie nadaje jezeli nie dasz rady zjesc potreningowego to koncentrat.Reszta to wyciaganie pieniedzy. Nikt z profow tego nie zjada. Tylko micha. Reszta to pozowanie do zdjec z puszka a naiwnych nie brakuje. Zamiast carbo zmieszaj sobie ryz z owocm. W zaleznosci od sylwetki 50/50 lub 75/25. Albo 100% zlozonych jak jestes zalany

Micha spoko podstawa ale nie upilnuje tutaj diety tryb pracy mi to utrudnia na prof nawet nie patrze bo ćwiczę w domu i mimo wszystko wole sam kompletować sobie suplementy niż bazować na koncentratach to co jest na etykiecie zawsze może mijać się z rzeczywistości a nawiązując do jedzenia jak Tur mawiał kilogram mięsa dziennie i pojdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
U.B.I. napisał:

Micha spoko podstawa ale nie upilnuje tutaj diety tryb pracy mi to utrudnia na prof nawet nie patrze bo ćwiczę w domu i mimo wszystko wole sam kompletować sobie suplementy niż bazować na koncentratach to co jest na etykiecie zawsze może mijać się z rzeczywistości a nawiązując do jedzenia jak Tur mawiał kilogram mięsa dziennie i pojdzie

Hehe jestes pewnie na poczatku drogi wiec idziesz na slepo.
Bez zielonych warzyw ktore spowoduja deficyt energetyczny i odkwasza po tym kilogramie miesa nie urosnie. Mieso tez trzeba roznicowac samo zjedzenie kilograma to slepa uliczka. A najwazniejsza jest regulacja tluszczy nasyconych, wielonienasyconych i jednonienasyconych w stosunku 1:1:1.
Inaczej nie podkrecisz testosteronu a libido padnie jak u 90 latka. To dopiero 1 kroczek. Co z technika, cwiczeniami wsparcia, systemami energetycznymi hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
a czy ja napisałem że same mięso spoko gdzie chodzisz na siłownie odwiedzę z chęcią ten przybytek i zobaczę jak ćwiczą profesjonaliści
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
U.B.I. napisał:
a czy ja napisałem że same mięso spoko gdzie chodzisz na siłownie odwiedzę z chęcią ten przybytek i zobaczę jak ćwiczą profesjonaliści

Hehe. Lapie sarkazm. Troche sie zagalopowalem w radach. Juz sie uspokajam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
spoko ja jestem otwarty na wszelakie rady masz dużo do powiedzenia chce to zewryfikowac z rzeczywistością nie mam z kim ćwiczyć to tym bardziej wybiorę się na trening dodatkowo jestem ciekaw jak wyglądą siłownia w norge
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(omka250)
Wiking
siemka mam omke 250 na sprzedasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok