Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca a zasilek - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Borkowski Ala Alkaaaa R. C. darek po tacie Kamil Kamsonik (1788 niezalogowanych)
11 Postów
Anna Kowalska
(aneczka22)
Wiking
Witam. Mam pytanie czy można pracować mając przyznany zasiłek dla bezrobotnych (dagpenger)????
Jeśli tak to ile godzin w tygodniu mogę dorobić żeby nie stracić zasiłku?????
Poroszę o pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
zasilek bedzie redukowany w zaleznosci od ilosci przepracowanych godzin, staraj sie nie przerobic wiecej niz 50 procent bo zabiora zasilek. wszystko opisane jest na stronie nav.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Anna Kowalska
(aneczka22)
Wiking
chodzi mi czy ktoś wie ile konkretnie godzin mogę dorobić??? na nav to nie jest napisane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
nie wiecej niż 50% pełnego etatu czyli 37,5 godziny dzielimy na dwa... w zaokrągleniu nie więcej niż 18 godzin tygodniowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
to wszystko jest napisane w pierwszym liscie od nich.. to ten list gdzie jest napisane ile masz dagpender i od kiedy i jaki procent i wszytsko jest, i ze tyle a tyle godzin mozesz zrobic extra zeby nie zawiesic calego dwutygodniowego okresu.. dawno temu kiedys - mialem jakies max 11,5h z tego co pamietam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok