Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Poszukujemy pracy, firma poszukuje zleceń , - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Z Edyta Walaszkowska (551 niezalogowanych)
4 Posty
Piotr Szymczak
(mikado)
Wiking
Witamy serdecznie
Justyna i Piotr
Poszukujemy pracy ,zleceń w Norwegii , prace porządkowe ,pranie dywanów ,wykładzin tapicerki meblowej ,tapicerki samochodowej oraz pełna mobilna auto kosmetyka , sprzątanie klatki schodowe, mycie okien ,żaluzji ,witryn sklepowych
Posiadamy firmie w Polsce ,doświadczenie oraz referencje klientów
Posiadamy niezbędny sprzęt do prania tapicerek , wykładzin ,dywanów ,mobilnej auto kosmetyki, samochód .
Podejmiemy pracę , współpracę z firmą porządkową działająca już w Norwegii , chętnie w dużym mieście.
Nasza strona firmy działającej w Polsce
www.mikado1.republika.pl
Rozpoczynamy naukę języka Norweskiego
Inne propozycje pracy mile widziane , z możliwością zamieszkania, pomocy w zakwaterowaniu, odpowiemy na wszelkie pytania i propozycje
Tel +48 795 323509 lub mikado.services@interia.pl

Velkommen
Justin og Peter
Vi er på jakt etter jobb , jobber i Norge , rengjøring, vask tepper, møbeltrekk, bil møbeltrekk og full mobil auto kosmetikk, rengjøring trappeoppganger, Vindusvask, persienner, vindu skjerm
Vi har et selskap i Polen , erfaring og kundereferanser
Vi har nødvendig utstyr for å vaske møbeltrekk, tepper , tepper , mobile bil kosmetikk , bil.
Vi vil arbeide med ordinal co allerede opererer i Norge .
Vårt selskap i Polen
www.mikado1.republika.pl
Vi begynner å lære det norske språket
Andre jobbtilbud er velkomne, med mulighet for å leve, hjelp med overnatting , svare på eventuelle spørsmål og forslag
Tel +48 795 323509 eller mikado.services@interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Chwała wam, ze probujecie pisac po norwesku. Jednak nie radze powiesic tego ogloszenia gdzies w sklepie lub na slupie. Teksty tego typu laduja najszesciej w piatkowej rubryce VG Morsomme skilt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Elise napisał:
Chwała wam, ze probujecie pisac po norwesku. Jednak nie radze powiesic tego ogloszenia gdzies w sklepie lub na slupie. Teksty tego typu laduja najszesciej w piatkowej rubryce VG Morsomme skilt

Przesadzili z google. Ale racja Elise, sam pokazalem to znajomym, bylo wesolo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Piotr Szymczak
(mikado)
Wiking
Witam
Dzięki za życzliwą recenzję
Jeśli można to proszę mnie poprawić w tłumaczeniu jestem na początku długiej jak mniemam drogi do nauki języka
Co do rozklejania na slupach to jest to narazie nie możliwe gdyż na początku staram się dotrzeć do potencjalnych pracodawców bądź zleceniodawców poprzez neta z Polski
Pozdrawiam
Piotr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
mikado napisał:
Witam
Jeśli można to proszę mnie poprawić w tłumaczeniu jestem na początku długiej jak mniemam drogi do nauki języka
Co do rozklejania na slupach to jest to narazie nie możliwe gdyż na początku staram się dotrzeć do potencjalnych pracodawców bądź zleceniodawców poprzez neta z Polski
Pozdrawiam
Piotr

Zycze wam, abyście znaleźli to, czego szukacie i trzymam kciuki.
Co do poprawienia tekstu - to trzeba go napisać od nowa, po norwesku, bo ten to jest ...
Najpierw napiszcie poprawnie i czytelnie tekst po polsku, bo redagowac a potem tlumaczyc to mi sie nie chce, może ktoś inny, z miękkim serduszkiem bedzie sie w to bawił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Piotr Szymczak
(mikado)
Wiking
Dzięki troszkę poprawiłem
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
mikado napisał:
Witam
Pozdrawiam
Piotr

Jezeli szukasz polskich zleceniodawcow( ktorzy zazwyczaj w tej branzy sa podwykonawcami) to zrozumieja i bez norweskiego. Natomiast norwescy zleceniodawcy tu niezagladaja z tej prostej przyczyny, ze jest to portal polski i plotkarski - w zadnym stopniu branzowy.
Nie trac swojego czasu na ogloszenia na tym badziewiu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok