Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

poszukuje pracy - Norwegia

Czytali temat:
(615 niezalogowanych)
5 Postów
Kamil Gruszka
(kamilg86)
Wiking
witam
szukam pracy w norwegii z zakwaterowaniem, mam 26 lat, ukonczone studia i jestem na bezrobociu hehe, pracowalem miesiac w hoop polska, a teraz jestem na stazu, ale poszukuje pracy stalej lub na dluzszy okres czasu, zainteresowalem sie norwegia.
Jezeli macie jakies oferty lub znacie kogos kto chcialby zatrudnic polaka dajcie znac
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
kamilg86 napisał:
witam
szukam pracy w norwegii z zakwaterowaniem, mam 26 lat, ukonczone studia i jestem na bezrobociu hehe, pracowalem miesiac w hoop polska, a teraz jestem na stazu, ale poszukuje pracy stalej lub na dluzszy okres czasu, zainteresowalem sie norwegia.
Jezeli macie jakies oferty lub znacie kogos kto chcialby zatrudnic polaka dajcie znac
pozdrawiam

Chlopie, szykuje ci sie reszta zycia na bezrobociu.....
No, chyba zaczniesz czytac, to co sam piszesz i postawisz sie w pozycji potencjalnego pracodawcy
Ja juz nie wiem, za co w dzisiejszych czasach daja dyplomy ?!

Potraktuj moj wpis jako "mini studia podyplomowe", a zaowocuje ci to w przyszlosci ( to, bylo na powaznie, z dobroci serca)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kamilg86 napisał:
witam
pozdrawiam
no z twoim podejsciem i umiejętnościami to czarno to widze, ważne że po studiach chociaż... i jeszcze zakwaterowanie ma być
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a czy jesteś zainteresowany również wiktem i opierunkiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
hehehehe,
dajcie chlopu spokoj, chce niech szuka,
a Ty kamilg86 pakuj torbe i przyjezdzaj w ciemno,
norasy rozdrapuja polskich pracownikow, szczegolnie z dyplomem wyzszej uczelni,
z mieszkaniem tez nie ma problemu, wybierzesz tego pracodawce, ktory zaoferuje wieksze,
ale uwaga, bierz tylko mieszkanie, nie daj sie namowic na caly dom,
bo oni czesto, drobnym druczkiem, w jezyku starowikingowskim dodaja klauzule, ze musisz dbac o teren wokol domu, kosic trawe, scinac krzaki i takie tam duperele, a po co Ci dodatkowa robota za free??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
SHREKI napisał:
pakuj torbe i przyjezdzaj w ciemno,
norasy rozdrapuja polskich pracownikow, szczegolnie z dyplomem wyzszej uczelni,

To mile z twojej strony Shreki, ale skad wiesz, ze akurat jego beda "norasy rozdrapywac"?
Moze koles skonczyl np. polonistyke, filologie klasyczna albo filozofie, mamusia do lozeczka sniadanko podawala, prala po nim i sprzatala, a "pieknoduch" jedyne co potrafi, to napisac esej, rozprawke filozoficzna, ewentualnie przetlumaczyc filipiki Demostenesa( oczywiscie na polski albo lacine) ? Czy w dalszym ciagu jestes pewien, ze beda go " rozdrapywac"?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
bo ja jasnowidz jestem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Łukasz ...
(franc)
Nowicjusz
dlaczego ci ludzie nie czytają ogłoszeń? 5-6 lat temu, o tej porze roku, dominowały ogłoszenia z tytułem "dam pracę", teraz około 90% nosi tytuł "szukam pracy" - mówi samo za siebie......
mimo wszystko, życzę powodzenia.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
szukam pracy w norwegii z zakwaterowaniem, mam 26 lat, ukonczone studia i jestem na bezrobociu
bez prawa do zasilku

miesiac pracy w 3 lata
to pogratulowac kreatywnosci
robotny jestes

moze zainwestuj w zawodowke
Niemcy placa 1800euro miesiecznie za nauke
i zapewniaja prace po szkole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Kamil Gruszka
(kamilg86)
Wiking
wiecie co jak latwo to kogos pojechac nie wiedzac o nim nic. nie mialem super luzu bo od 13 roku zycia wychowywalem sie bez ojca za to mialem rente rodzinna dopoki sie uczylem oczywiscie. I tak skonczylem tech ekonomiczne potem studia dzienne administracje, zaoczne europeistyke, i liczylem ze znajde w ciagu roku dobra prace, oprocz pomagania siostrze w gospodarstwie przy swinkach i krowkach i tyrania na magazynie po 12h za 1500zl, stazu w miare luznego ale za 800zl, ale szukam dalej i chcialbym sie wlasnie uczyc dalej w jakims konkretnym zawodzie ale za co??? a i tak szanowni pracodawcy szukaja os z wyzszym wyksztalceniem, 5 lat doswiadczenia zawodowego, 5 uprawnien na wozki, sownice, pily mech, spawaczy itp. i do 25 r zycia. Ale bede szukal dalej pracy i rozwijal sie... moj czas nie minal on jeszcze nie nadszedl, Takze jak nie w norwegii to do UK wypie...lam na zmywak hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok