Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

rejestracja polskiego auta w NO - Norwegia

Czytali temat:
mariusz baginski (273 niezalogowanych)
13 Posty
Kasia Kowalska
(kasiakasia)
Wiking
robił ktoś tak? chodzi mi o wyrejestrowanie auta w Polsce i zarejestrowanie w Norwegii. jak wygląda taka procedura?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
taniej ci wyjdzie jak sobie w Polszy dorobisz norweskie tablice
przykręć i po sprawie
www.tloczymy.tablice24h.pl/tloczone-alum...e-rejestracyjne.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kasiakasia napisał:
robił ktoś tak? chodzi mi o wyrejestrowanie auta w Polsce i zarejestrowanie w Norwegii. jak wygląda taka procedura?OMG
dokładnie tak jak napisał jasta pederasta taniej ci wyjdzie dorobić w PL to chyba oczywiste
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
kasiakasia napisał:
robił ktoś tak? chodzi mi o wyrejestrowanie auta w Polsce i zarejestrowanie w Norwegii. jak wygląda taka procedura?OMG
dokładnie tak jak napisał jasta pederasta taniej ci wyjdzie dorobić w PL to chyba oczywiste

polscy ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy, że Norwedzy zażyczą sobie za rejestrację trzykrotnej wartości auta w Polszy
a zrobią tak,
ponieważ na przeglądzie wyjdzie,
że to polskie auto jest złożone z trzech innych aut, aby nadawało się do poruszania po drodze
za to parę kilo szpachli montującej podzespoły z trzech różnych samochodów w jedno auto na polskich blachach, opłata już nie jest pobierana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok