Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zaginął pies rasy Yorkshire Terrier - Norwegia

Czytali temat:
Marika R (4199 niezalogowanych)
42 Posty

(kaczora77)
Nowicjusz
Witam w dniu 05.06.2013 w okolicach Lura(Viggo Hansteens vei) W Sandnes zaginęła nasza suczka rasy yorkshire terrier. Wabi sie Tessi, ma jedno klapnięte uszko. Jesli ktoś ją widział prosimy o telefon: 92536849.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
kaczora77 napisał:
WITAM W DNIU 05.06.2013 W OKOLICACH LURA(VIGGO HANSTEENS VEI) W SANDNES ZAGINEŁA NASZA SUCZKA RASY YORK,WABI SIE TESSI,MA JEDNO KLAPNIETE USZKO,JESLI KTOS JA WIDZIAŁ PROSIMY O TELEFON 92536849

jesli zna droge do domu, tak jak jej pani język polski, to w zyciu nie trafi.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marianekk napisał:
kaczora77 napisał:
WITAM W DNIU 05.06.2013 W OKOLICACH LURA(VIGGO HANSTEENS VEI) W SANDNES ZAGINEŁA NASZA SUCZKA RASY YORK,WABI SIE TESSI,MA JEDNO KLAPNIETE USZKO,JESLI KTOS JA WIDZIAŁ PROSIMY O TELEFON 92536849

jesli zna droge do domu, tak jak jej pani język polski, to w zyciu nie trafi.....
mam tez Yorka ale mi nie zaginOł
p.s. cieżka sprawa bo taka psiunia sama nie wróci, ktoś może ukrat ale po co, na mieso na pewno nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Patrycja A.
(pati333)
Wiking
Nie wiem jak jest tutaj ale mogę napisać co się robi w PL Zgłasza się do najbliższych schronisk że pies zaginął tutaj jest obowiązkowe za chipowania ale ważne aby był również zarejestrowany w bazie to jest duża szansa na znalezienie daj ogłoszenia w sklepach i u weterynarzy na psich norweskich forach że zaginął pies. Jak najwięcej informacji, zwiększa szanse. Nie wiem czy tutaj też tak kradną psy. A jeszcze ważne jak jest z rodowodem to po numerze tatuażu w uchu mogą znaleźć Ciebie. Życzę powodzenia

Ps dziwne jest to forum zawsze tyle złośliwości
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
pati333 napisał:
Nie wiem jak jest tutaj ale mogę napisać co się robi w PL Zgłasza się do najbliższych schronisk że pies zaginął
Ps dziwne jest to forum zawsze tyle złośliwości
ale to zaginął YORK a nie pies !!!!
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Patrycja A.
(pati333)
Wiking
Dziękuje za cenną uwagę AndersB postaram się czytać ze zrozumieniem, ale ja Ciebie też proszę nie krzycz na mnie tak od razu przecież tylko źle przeczytałam informacje że to nie pies tylko York.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
Ładna Sunia. Szkoda, jej .
Mniejmy nadzieje, że szczesliwie się odnajdzie i trafi do właścicieli.

Aż się łezka zakreciła w oku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
LaToszka napisał:
Ładna Sunia. Szkoda, jej .
Mniejmy nadzieje, że szczesliwie się odnajdzie i trafi do właścicieli.

Aż się łezka zakreciła w oku.

wszyscy "mniejmy" nadzieje, ze znalazła w koncu mądrych włascicieli, którzy nie wołają hoć tótaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
marianek .....wakacje idą . gdzie ten weekend na twój koszt ?? będzie all inklusiv ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
tomasz xyz.zyx
(rutek261)
Wiking
zanim cos komus przygadasz buraku to sprawdz swoja pisownie bo np te UKRAT...smiechu warte
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok