Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

polska firm w norwegi - Norwegia

Czytali temat:
(386 niezalogowanych)
1 Post
MAREK wiśniewski
(XX WITAM)
Wiking
zwracam się z wielka prożbą do kogoś kto wie gdzie mogę dowiedzieć się ,jakie dokumenty i sposób prowadzenia takiej działalności jest wymagany,chciałbym otworzyć firmę budowlaną w Polsce i jak bym miał robotę w norwegi to bym ludzi wysyłał do norwegi do pracy ,bo w norwegi mam dogadane we firmie i czy wtedy firma musi być watowcem ? czy identyfikatory ludzie muszą mieć, czy płacę zus ? , czy płace wat ? co to NUF ,czy mogę jazdzić autem na polskich blachach ,czy jest jakiś wymóg płatniczy dla pracownika
serdecznie dziękuję jak by ktoś mi pomógł gdzie tego się dowiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów
jan pociecha
(kenaj321)
Początkujący
Może tu znajdziesz czego szukasz. Powodzenia i nie daj się nabić w butelkę przez N. firmę. www.imdi.no/Documents/Ny%20i%20Norge%202...%20Norwegii_2013.pdf
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów
jan pociecha
(kenaj321)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
XX WITAM napisał:
zwracam się z wielka prożbą do kogoś kto wie gdzie mogę dowiedzieć się ,jakie dokumenty i sposób prowadzenia takiej działalności jest wymagany,chciałbym otworzyć firmę budowlaną w Polsce i jak bym miał robotę w norwegi to bym ludzi wysyłał do norwegi do pracy ,bo w norwegi mam dogadane we firmie i czy wtedy firma musi być watowcem ? czy identyfikatory ludzie muszą mieć, czy płacę zus ? , czy płace wat ? co to NUF ,czy mogę jazdzić autem na polskich blachach ,czy jest jakiś wymóg płatniczy dla pracownika
serdecznie dziękuję jak by ktoś mi pomógł gdzie tego się dowiem

czlowieku odpusc sobie bo jak cie dojedzie norweska skarbowka to wrocisz do Polski z kilkuset tysiecznym dlugiem......

nie masz zielonego pojecia a rzeczy o ktore pytasz kosztuja ! Nikt ci za darmo nie powie jak to wszystko wyglada i jak nalezy do tego podejsc, pamietaj jedno ze Norwegia to nie jest kraj UE...

Firma w No znalazla ( sorki za okreslenie ) frajera i beda cie dymac na kazdym kroku, a z dlugami zostaniesz ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok