Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
1.Cysiu, po pierwsze nadal pytam, czy ja jestem zydem???
Z Jasta doszlismy juz wspolnie do wniosku ze tak, ale jak pisalem zalezy mi jeszcze na opinii naczelnego tropiciela zydow na tym forum.

2.Sciaganie materialow ze stron skrajnie prawicowych, separatystycznych i wrecz faszyzujacych i namolne publikowanie ich na forum jest (jak juz Ci pisalem) po prostu zabawne. Zawroc z tej drogi, lub (jak pisalem) zwoz wniosek do NFZ o dofinansowanie prowadzonej terapi smiechem.

3.Wdawaj sie z Jasta w pyskowki do woli, ile tylko chcesz, ale jesli czasem schodzicie na tematy merytoryczne (a czasem tak sie dzieje), to pomimo tego ze Jasta posluguje sie jezykiem odrazajaco grubianskim i pluje na wszelkie wartosci to (naprawde dobrze radze) wycofaj sie chylkiem gdy rozmowa zaczyna byc merytoryczna...

4.No i raz jeszcze, jestem zydem czy nie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(Dader)
Nowicjusz
WujekJanek napisał:
Z Jasta doszlismy juz wspolnie do wniosku ze tak, ale jak pisalem zalezy mi jeszcze na opinii naczelnego tropiciela zydow na tym forum.

2.Sciaganie materialow ze stron skrajnie prawicowych, separatystycznych i wrecz faszyzujacych i namolne publikowanie ich na forum jest (jak juz Ci pisalem) po prostu zabawne. Zawroc z tej drogi, lub (jak pisalem) zwoz wniosek do NFZ o dofinansowanie prowadzonej terapi smiechem.

3.Wdawaj sie z Jasta w pyskowki do woli, ile tylko chcesz, ale jesli czasem schodzicie na tematy merytoryczne (a czasem tak sie dzieje), to pomimo tego ze Jasta posluguje sie jezykiem odrazajaco grubianskim i pluje na wszelkie wartosci to (naprawde dobrze radze) wycofaj sie chylkiem gdy rozmowa zaczyna byc merytoryczna...

A co to za różnica bycia lub niebycia Żydem.
Mam kolegę nie żyda, który jest obrzezany , urodził się w stanach, gdzie profilaktycznie robiono ten zabieg każdemu niemowlakowi płci męskiej, o ile matka przy porodzie, nie wnosiła sprzeciwu na piśmie.
Kiedyś się buntował jak nazywaliśmy go żydkiem, teraz sam się śmieje iż jest medycznym żydkiem amerykańskiej służby zdrowia. Nadal ma obywatelstwo amerykańskie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Dader napisał:
WujekJanek napisał:

A co to za różnica bycia lub niebycia Żydem.
Mam kolegę nie żyda, który jest obrzezany , urodził się w stanach, gdzie profilaktycznie robiono ten zabieg każdemu niemowlakowi płci męskiej, o ile matka przy porodzie, nie wnosiła sprzeciwu na piśmie.
Kiedyś się buntował jak nazywaliśmy go żydkiem, teraz sam się śmieje iż jest medycznym żydkiem amerykańskiej służby zdrowia. Nadal ma obywatelstwo amerykańskie.

Z tym pytaniem, to jest cala historia...
I Cadyk Cysiek musi na nie odpowiedziec...
Bo jak nie, to zadzwonie do jego Rebe do Tel Awiw...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak

cos insunuujesz

moze mieszkales na Plantach

ze twierdzisz ze jakies klamstwa Grosa ze stron glownego scieku sa jedynuie sluszna prawda
i tylko jazwinski prowadzi merytoryczna dyskusje

ps
prof Tomasz Strzembosz nie byl zadnym prawicowcem a znalem go osobiscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pijany już jesteś Chamie to podłoga i spać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
to sa te twoje merytoryczne argumenty
mongole
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
jasta napisal
Czytaj więcej na nowahistoria.interia.pl/kartka-z-kalendarza/news-18-marca-1943-r-kara-smierci-dla-szmalcownikow,nId,1700103#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
i to jest merytoryczna dyskusja

wrzeszczot napisal
historia.wp.pl/martykul.html?wid=17391036&ticaid=114dff&_ticrsn=3
i to jest obled ze stron skrajnie prawicowych, separatystycznych i wrecz faszyzujacych

jasta cytuje
Interia.pl – portal internetowy, należy do niemieckiego przedsiębiorstwa Grupa Bauer Media Polska Właścicielem spółki jest niemieckie przedsiębiorstwo Heinrich Bauer Verlag Kommanditgesellschaft

wrzeszczot cytuje
Wirtualna Polska (WP) – polski portal internetowy Czteroosobowy nowy zarząd Grupy Wirtualna Polska tworzą Jacek Świderski (prezes), Michał Brański, Krzysztof Sierota , czyli dotychczasowi właściciele Grupy o2 oraz Elżbieta Bujniewicz (odpowiedzialna za finanse)

widzisz wujek janek zrobiles z siebie idiote

uczciwi Niemcy i faszysci Polacy to napisz od razu Nazisci

przez takich jak ty i twoja postawe taka dorHAM pisze ze Polacy z szabelka na czolgi atakowali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kundlu polski
oducz się raz na zawsze rozdzielać, co jest mówione
od
przez kogo jest coś mówione
łap na błędy w treści
a nie ty mongole nazwisk szukasz i narodowości wypowiadającego się
i dlatego jesteś taki kundel, taka polska kurwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Remigrant napisał:
slovian napisał:
o Q...wa !!! To brzmi jakby hm, Hitlera slowa.....
Przecież Hitler to też dziecko ze związku żydowskiego, który jako biedak, tak nienawidził bogatszych pobratymców iż sprawił im Piekło na Ziemi.
Piszemy i mówimy wszędzie iż Polak Polakowi wilkiem, a mamy to zaszczepione i pielęgnowane przez setki lat, dzięki żydowskiej diasporze, która rozpleniła się jak kąkol na naszej rodzimej ziemi. To tylko żydzi wprowadzili bezwzględny podział w całej swojej hierarchii, na tych co mają bogactwo i na tych co dostają jałmużnę.
I tak jest po dzień dzisiejszy.

akurat w IIWS zgineli najbiedniejsi zydzi
taka eugenika na wlasnym narodzie

Krajem, w którym istniał ruch eugeniczny, były Stany Zjednoczone. To właśnie w USA eugenika przeszła od dywagacji akademickich do zastosowań praktycznych. Nazistowskie Niemcy zaadaptowały ją dopiero 43 lata później.
tak jak i Szwecja i Norwegia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
jasta102 napisał:
kundlu polski
oducz się raz na zawsze rozdzielać, co jest mówione
od