Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam mieszkania - Norwegia

Czytali temat:
Damian J Karol Pitek Jacek lew Maciek G Agnieszka Kajka rengjøring oslo Magda Ma P. H. Jan . Klaudia Przemus Darek F Magda Kowalska Michał Wąsala (497 niezalogowanych)
9 Postów

(sylwka37)
Wiking
Szukam mieszkania w(lipcu i sierpniu) w Oslo może ktoś coś słyszał?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
sylwka37 napisał:
Szukam mieszkania w(lipcu i sierpniu) w Oslo może ktoś coś słyszał?

Ja slyszalem, ze podobno jest takie cos jak

www.finn.no

Ale moze to tylko plotki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(sylwka37)
Wiking
Na finn.no rzeczywiście są mieszkania i nawet na hybel.no ale przeważnie na dłuższy okres wynajmu a ja chcę na 2 miesiące.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
No dobra, na powaznie...
Wklikaj sobie

www.rsveiendom.no/

Oni maja kilkanascie kamienic, wynajmuja mieszkania jako cale, oraz na pokoje.
W wakacje na pewno beda mieli cos wolnego. Pokoj we wspolnym mieszkaniu kosztuje chyba 5.000kr, natomiast jest to solidna duza firma, nie ma mozliwosci zeby cos poszlo nie tak jak sie z nimi umowisz.
Dzwon do nich, albo pisz e-maila, najlepiej kontaktuj sie ze Stine Berg (Stine to imie, zreszta kobiece). Sorki ze tak lopatologicznie, ale jesli nigdy nie bylyscie w Skandynawii, to moze to nie byc dla was takie oczywiste.
Naturalnie po angielsku porozumiesz sie bez najmniejszych klopotow.
Jest w Oslo masa takich firm, polecam Ci RSV dlatego, ze ich akurat znam, ale to nie znaczy wcale, ze sa jedyni.
Maja tez wlasny hotel z pokojami (jak to w hotelach) wynajmowanymi na dniowki. Nie wiem w jakich cenach, ale wiem, ze te pokoiki sa delikatnie mowiac klaustrofobiczne w stopniu skrajnym, zwlaszcza lazienki.

POWODZENIA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(sylwka37)
Wiking
ok,dzięki za inf.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok