Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oferta pracy - pilne ! - Norwegia

499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
W imieniu rzesz uzytkowników niniejszego portalu bardzo dziekuje Wlascicielom za troskę o istotne elementy życia i funkcjonowania naszego powszedniego w niełatwej rzeczywistosci N - w jakiej przyszło nam funkcjonować.
Admiruję administratora za troskę o np. brak zajecia u niektórych tu obecnych i tworzenie wrecz miejsc pracy.
Oferta zatrudnienia w trybie 'Maskotki w postaci Orła Biało-czerwonego" (patrz zdjecie) jest przykładem doskonale dedykowanej - tu ,jak rozumiem, ewidentnie dla Cyska 33. Z niewyslowioną przyjemnoscia obejrzę go w tej roli (nawet jesli Orzeł zachowa skrzydła husarskie).
Jego patriotyczne - cyska33 - zaangażowanie (czym nas tu permanentnie zamordowywuje) nie moze nie zostać nagrodzone.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a ty cooo ? gabriel ?

Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strózem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste”.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
a ty cooo ? gabriel ?

Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strózem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste”.

----------
Cysiek33 - Santo subito !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
cysiek33 napisał:
a ty cooo ? gabriel ?

www.lutz-buech.de/

co ty czytasz, ja pier...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok