Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kurtka za 7 000 koron, szkolny plecak za 11 000... - Norwegia

Czytali temat:
(1339 niezalogowanych)
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kurtka za 7 000 koron, szkolny plecak za 11 000...
W Polsce dzieje się absolutnie to samo, możliwości rodziców są jednak dużo mizerniejsze. Nigdy nie zapomnę jak moja piętnastoletnia córka zażyczyła sobie glany od Dr.Martensa, kosztowały wtedy tyle co dziś ok czterystu zł, a ja wtedy zarabiałam ok siedmiuset.Ponieważ zaproponowałam żeby poczekała dwa, trzy miesiące i za uzbierane pieniądze na imieniny, urodziny i dzień dziecka będzie mogła je kupić, zaczęły się jęki i stęki, a kochający dziadkowie doszli do wniosku, że mogą jej kupić już dziś. Byłam wściekła, każde jej zachcianki były przez nich realizowane. Teraz jest dorosła, ma rodzinę, możliwości ograniczone, ale na torebkę i apaszkę Louisa Vuittona nie wahała wydać lwią część swoich miesięcznych dochodów. Markowe ciuchy owszem, ale w granicach zdrowego rozsądku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a kto tę córkę rozumu uczył
skąd wzorce czerpała?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Wszystko musi byc w granicach rozsadku, snob najpierw nabierze na pokaz a potom komornik do drzwi stuka, znam goscia z Oslo ktory kupil swojej zonie torebke versace na rocznice slubu za 16000 nok, ale moze z nia chodzic tylko w niedziele do kosciola w pozostale dni lezy w specjalnym pokrowcu w szafie. Ale ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Wszystko musi byc w granicach rozsadku, snob najpierw nabierze na pokaz a potom komornik do drzwi stuka, znam goscia z Oslo ktory kupil swojej zonie torebke versace na rocznice slubu za 16000 nok, ale moze z nia chodzic tylko w niedziele do kosciola w pozostale dni lezy w specjalnym pokrowcu w szafie. Ale ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
oryginalnosc to trzeba miec w sobie a nie na SOBIE !!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...o

kurwa

jakas ty

oryginalna !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
brzydal napisał:
...o

kurwa

jakas ty

oryginalna !

kurwa ????? hmm.... jak ładna to pozdrów !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Gdyby te dzieciaki posledzily histrorie wytwarzania produktu...tajemnica poliszynela jest ...poszperajcie sobie skad z europy(gdzie znajduje sie zaglebie produkcji skor)A zreszta wkleje kilka zdjec z Chin i Tajwanu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...o

ja pierdole !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj