Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil . Viktoria Ivanova (1852 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
tego potwora sami ludzie stworzyli a teraz ciezko go nawet ujarzmic,jest na odwrót to on ujazmił sobie ludzi,...to zachowanie BV jest typowe...fałszowanie dokumentów,nakłanianie do kłamstw lekarzy,policji,swiadków etc nawet teraz wprowadzono prawo,ze przedszkole czy szkoła ma prawo powiadamiać BV bez oświadczania tego rodzicom,przedtem też tak było,lecz robiono to bez prawnie...ludzie którzy tam pracuja często sa bez jakiejkolwiek szkoły,doświadczenia...przechodza krótki kurs i to wszystko...w szkołach o profilu BV są lekcje nauki kłamstwa,ucza ich jak kłamac w żywe oczy,nie okazywania uczuc,bo taki człowiek nie może się złamać kiedy ma odebrać krzyczące dzieci odbierane od rodziców,a dzieciom sie wymyśla czasami nie stworzone historie na temat rodziców do tego stopnia,że dzieci zaczynaja wierzyc,że np tata pił mamę bił choć nigdy w domu nie było alkicholu i nigdy tego nie widziały...rozmawiałam z wieloma Norwegami,którzy wychowani zostali przez rodziny zastepcze,nie kazdy z nich ma miłe wspomnienia miliony koron przeznaczane są na rodziny zastępcze,gdzie czasami okazuje się ze kiedys ten człowiek był pedofilem,a że od ponad pięciu lat jest czysty dostaje dziecko,bo się zmienił...rodziny zast.poszukiwane są przez ogłoszenia w gazetach,nie muszą miec zadnego doswiadczenia w tym ani w rodzicielstwie,wazne by dziecko oddac bo w biologicznej bardzo cierpi,lecz jesli biologicznej zabiora dziecko to patrzą na to jakie doswiadczenie rodzina ma w wychowaniu dzieci,biorac pod uwagę matkę,babkę etc...brudy wyciągaja nawet z przed 20-30 lat wstecz,opierajac się w sądach na opini babki,pra-babki nawet jak trzeba...chore nie jestem za likwidacją tej instytucji ale za poprawkami,za trzymaniem się prawa BV,za tym aby zaczeli naprawdę pomagac a nie szkodzic,aby było to dla dobra dzieci,a nie przeciwnie.Prawdopodobnie manifestacja będzie w Oslo przed parlamentem kwiecień-maj,jeszcze teraz dokładnie nie wiadomo kiedy...może w końcu potwór zacznie dac się poskromić...moze dopóki dzban wodę nosi,dopóty się ucho nie urwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
NEXT napisał:
[quote]to jest problem przede wszystkim norwegów ,Polakom też zabierają dzieci więc problem dotyczy wszystkich przebywających w Norwegi.nawet jak nie masz dzieci to strach zaprosić kogoś z dziećmi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
wyspiarz napisał:
[quote]NEXT napisał:
to jest problem przede wszystkim norwegów ,Polakom też zabierają dzieci więc problem dotyczy wszystkich przebywających w Norwegi.nawet jak nie masz dzieci to strach zaprosić kogoś z dziećmi .

... i to jest prawda...masz racje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
wyspiarz napisał:
[quote]NEXT napisał:
to jest problem przede wszystkim norwegów ,Polakom też zabierają dzieci więc problem dotyczy wszystkich przebywających w Norwegi.nawet jak nie masz dzieci to strach zaprosić kogoś z dziećmi .

ty mi tego mówić nie musisz ale wiesz jak wygląda głos nasz ''jak krzyk bez strun głosowych'',chodzi mi przede wszystkim o rodziny norweskie a naczytałam się setek przypadków różnych jak dziewczynie 17 letniej zabrali dziecko ,bo była z placówki wychowawczej i nie była tam z jakiegoś powodu ,trafiła tam po śmierci matki - po dziecko przyszli do szpitala OD RAZU nikt nic ją nie pytał nie mieli nic na nią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
patim napisał:
korupcja
www.wykop.pl/ramka/1411233/urzednicy-jak...i-dzielo-jego-zycia/

www.wykop.pl/link/1411493/luksusowa-pomo...asza-olbratowskiego/

no o to chodzi się Norwedzy dają i się Polacy w norwegi ,chcąc być politycznie poprawni również dają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
oppland napisał:

...często mam myśli że od tylu lat, tysiące dzieci zostaje odebranych rodzicom....
Z każdym rokiem więcej...
Gdzie te wszystkie dzieci ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
pozazycie napisał:
oppland napisał:

...często mam myśli że od tylu lat, tysiące dzieci zostaje odebranych rodzicom....

Dlaczego Breivik nie zaczął od BV...

...skurwiel!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Te nory to maja nasrane w glowach, do komory gazowej z BT.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
AndersB napisał:
pozazycie napisał:
oppland napisał:

Dlaczego Breivik nie zaczął od BV...

...skurwiel!!!

Będąc CHŁOPCEM pokonał BV pozostając .
BV boi się takich dzieci ,więc one są bezpieczniejsze i mniej narażone na zabranie...
Narażone to te dzieci, które są grzeczne, bezproblemowe itp i czasami te które potrzebują pomocy ,a niekoniecznie odebrania biologicznym rodzicom i umieszczenia w zastępczych rodzinach.

Pomijając te dzieci co już nie mają żadnego wyboru, bo potrzebują ZABRANIA OD RODZICÓW i tym pomocy.
Często idą z deszczu pod rynnę, dolewając własne łzy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok