Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Metro w Oslo: "Nie" dla żebraków. "Nie" dla dyskryminacji Cyganów - Norwegia

Czytali temat:
(2139 niezalogowanych)
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Metro w Oslo: "Nie" dla żebraków. "Nie" dla dyskryminacji Cyganów
DOBRZE JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA JAK SOBIE TAK NORWEDZY BEDA POZWALAC GRAC NA NOSIE....TO ZA JAKIS CZAS TU BEDZIE DRUGIE UK....szacunek dlal tego pana ze mial odwage tak postapic bo innych na to nie stac latwiej powiedziec nie nie mam z tym problemow natomiast po cichu az sie irytuja.. .pala ze zlosci i nienawisci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
A następnym razem będą wyproszeni Polacy, Litwini ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
anton pole
(antonpole)
Wiking
Biedni "DYSKRYMINOWANI CYGANIE" brudasy które jeżdżą T-baną nie płacąc za bilety,nachalnie podstawiają pod nos śmierdzące kubki lub wydają jakieś przerażliwe dzwięki z jakiejś zasranej harmoszki do uszu pasażerów PŁACĄCYCH za bilet i chcących w spokoju dotrzeć z punktu A do B. I KTO TU JEST DYSKRYMINOWANY ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Piotr ...
(Klokson)
Wiking
lena1 napisał:
Moze Polacy i Litwinie to niebarzdo bo onie nie smierdza, nie kradna, nie zebrza (w wiekszosci) tylko zachowuja sie normalnie a kiedy ostatnio widzialas uczciwie pracujacego cygana ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
42 Posty
Remek R
(Remo)
Nowicjusz
dziś to w ogóle co by europejczyk nie powiedział na kogoś z Afryki czy bliskiego wschodu to zaraz podpinają pod rasizm.

Tolerancja i równość, proszę bardzo, niech Ci co tak krzyczą o tym jadą na bliski wschód i tam spróbują wyeksponować swoje poglądy, raz dwa dostaną taką dawkę tolerancji że w najlepszym razie bez chirurga plastycznego się nie obejdzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Przypomnial mi sei dowcip:
-Co powstanie op skrzyzowaniu Greka z Cyganem?
-Czlowiek zbyt leniwy by sie opierdalac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Remek R
(Remo)
Nowicjusz
Karol. uważaj bo zainteresuję się Tobą Centrum zwalczania rasizmu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
To nie rasizm, a raczej ksenofobia Tak w zasadzie to czegos takiego jak rasizm nie ma... Jednak to temat do glebszej dyskusji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Klokson napisał:
lena1 napisał:
Moze Polacy i Litwinie to niebarzdo bo onie nie smierdza, nie kradna, nie zebrza (w wiekszosci) tylko zachowuja sie normalnie a kiedy ostatnio widzialas uczciwie pracujacego cygana ??

ja widziałem wczoraj
szedł razem z trzeźwym Polakiem po Langsgata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok