Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil M (1687 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:
Agresywnych zatrzymywać i karać DOTKLIWIE, może się im odechce następnym razem!
tak
nareszcie pełna zgoda
najlepiej osadzić ich w celi z dwoma Murzynami
albo nawet czterema
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
mariusz kaczynski
(maniek77)
Wiking
ta swiete norki jak zawsze te brzydkie i nie dobre polaczki dali lanie ojoj
nic sie nie dzieje bez przyczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
,ukryty rasizm jest i tyle moim zdaniem
to nie rasizm to nacjonalizm i faszyzm
na innych forach okreslany jako patrjotyzm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Basia40 napisał:
Nie zastanawiacie sie ze nie podano informacji czy polacy byli pijani,widziałam nie jeden raz agresywnosc norwegow,ostatnio na spotkaniu w resteuracji z nasza szefowa biesiadowali tez norwedzy byli w stosunku do nas agresywni kazali nam byc cicho jak usłyszeli ze rozmawiamy po polsku,tak wiec nie wiadomo dlaczego byli zaatakowani moze nastepne Breviki szli,ukryty rasizm jest i tyle moim zdaniem

o tym samym pomyślałam dziś rano czytając ten artykuł, wstrzymała bym sie przed osadzeniem tych polaków z góry ,chociaż jestem bardzo przeciwna przemocy -mogli działać w obronie własnej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NEXT napisał:
Basia40 napisał:
Nie zastanawiacie sie ze nie podano informacji czy polacy byli pijani,widziałam nie jeden raz agresywnosc norwegow,ostatnio na spotkaniu w resteuracji z nasza szefowa biesiadowali tez norwedzy byli w stosunku do nas agresywni kazali nam byc cicho jak usłyszeli ze rozmawiamy po polsku,tak wiec nie wiadomo dlaczego byli zaatakowani moze nastepne Breviki szli,ukryty rasizm jest i tyle moim zdaniem

o tym samym pomyślałam dziś rano czytając ten artykuł, wstrzymała bym sie przed osadzeniem tych polaków z góry ,chociaż jestem bardzo przeciwna przemocy -mogli działać w obronie własnej .

tak tak
ja też sobie pomyślałem
Była niedziela, około godziny 4.30 nad ranem
że to byli polscy patrioci i katolicy
o czym nie trzeba wspominać
i oni właśnie udawali się na roraty do kościoła
ku.... wasza mać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
NEXT napisał:
Basia40 napisał:

tak tak
ja też sobie pomyślałem
ku.... wasza mać
Norwedzy wracali właśnie z kościoła.wiesz coś więcej to się podziel tym.kim ty jesteś?Polakiem?tzn złodziejem jesteś bandytą?wszystkich Polaków z góry traktujesz.a ja wiem jedno--KAŻDY SĄDZI WEDŁUG SIEBIE.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
wyspiarz napisał:

.a ja wiem jedno-.
[/quote]

Masz racje - wiesz jedno.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zydzi zawsze gardzili Polakami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wyspiarz napisał:
jasta102 napisał:
NEXT napisał:
Basia40 napisał:

tak tak
ja też sobie pomyślałem
ku.... wasza mać
Norwedzy wracali właśnie z kościoła.wiesz coś więcej to się podziel tym.kim ty jesteś?Polakiem?tzn złodziejem jesteś bandytą?wszystkich Polaków z góry traktujesz.a ja wiem jedno--KAŻDY SĄDZI WEDŁUG SIEBIE.

a czego ty nie wiesz
Policja zatrzymała do wyjaśnienia trzy osoby, które mogą mieć związek z brutalnym napadem na 29-latka w Żyrardowie(woj. mazowieckie). W nocy z soboty na niedzielę mężczyzna został zaatakowany ostrym narzędziem; odcięto mu prawą dłoń i trzy palce u lewej.
polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/...rzymania,1894326,217
Śp. Mateusz miał zaledwie 20 lat. Ginął w męczarniach od serii ciosów zadanych nożem. Co pchnęło 20-letniego Rafała N. i 23-letniego Bartosza K. do tej zbrodni? Mateusz stanął w obronie dziewczyny uderzonej przez zwyrodnialców. Obaj bandyci zostali schwytani i staną przed sądem. Wiadomo już, że jednemu z nich grozi nawet dożywicie
www.fakt.pl/Morderstwo-w-lodzi-20-letni-...tykuly,200525,1.html
z ostatnich dwóch dni
chodziłem nocą po Harlemie
chodziłem nocą po Bronxie
ale na Nową Hutę nie wyjdę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał: