Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poznam znajomych w Alesund - Norwegia

Czytali temat:
Mariuszmaly@17 (305 niezalogowanych)
6 Postów

(thespecialonex)
Wiking
Hej niedawno przeprowadziłem się do Alesund i bardzo chętnie poznam osoby z tego miasta... Jest tutaj bardzo ładnie i wogóle ale trochę nudno samemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Michał taki tam
(streed)
Nowicjusz
jeżeli lubisz pograć w piłkę to może kiedyś jakiś meczyk??

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(thespecialonex)
Wiking
He he już mi się humor poprawił Pewnie że lubię pograć, całe swoje życie grałem w Pl w klubie także teraz bardzo chętnie pokopę. Jakbyś mógł podać jakieś namiary na siebie to ja się odezwę i wtedy powiesz mi więcej szczegółów Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...chyba

przedwczesna twoja

radosc. skoro grales cale

zycie (w klubie) to raczej nikt,

nie bedzie chcial z toba pokopac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(thespecialonex)
Wiking
Dlaczego ??? Kolego nie chce już uprawiać piłki nożnej tak jak kiedyś, teraz jest praca i wogóle inne rzeczy są ważniejsze. Chodzi głównie o to żeby się poruszać i od czasu do czasu spotkać z kimś z kim jest o czym pogadać. Widzę że sceptycznie do życia nastawiony jesteś ale to Twój problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(dawid_k1)
Wiking
Witaj!

Ja również niedawno przeprowadziłem się do Alesund i chętnie wyskoczę z kimś na piwko albo jakiś sport

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ania Turska
(zocha!)
Wiking
Hej, jestem tu od miesiąca. W piłkę raczej nie gram, od biedy mogę stać na bramce, ale dajcie znać jeśli będziecie się wybierali gdzieś w okoliczne górki albo na kawę po pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok