Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ja 40 lat szukam pań z Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Timoton (399 niezalogowanych)
5 Postów
Wiking
Jak w temacie szukam sympatycznej pani z oslo. Najlepiej gadatliwej, bo lubię i wolę słuchac. Choc do małomównych nie należę. Jestem tutaj tydzień i czuje się trochę dziki. Może któraś Pani chciałaby się zaprzyjaźnic i pokazac mi ciekawe miejsca w Oslo, wypic kawkę itd. Pozdrawiam czekam na wiadomośc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
szukam sponsorki
krótko i wyraźnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
grzegorzsuszynski napisał:
Ja 40 lat szukam pań z Oslo

Chlopie, jak ty 40 lat szukasz i do tej pory nie znalazles, to slabe sa twoje szanse
A swoja droga, to ile tych pan szukasz ?1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Brad Pit
(BradPit)
Wiking
.. 10 lat później .. ...

Jak w temacie szukam sympatycznej pani z oslo. Najlepiej gadatliwej, bo lubię i wolę słuchac. Choc do małomównych nie należę. Jestem tutaj 10 lat i czuje się trochę dziki. Może któraś Pani chciałaby się zaprzyjaźnic i pokazac mi ciekawe miejsca w Oslo, wypic kawkę itd. Pozdrawiam czekam na wiadomośc

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(thomas88)
Wiking
Jak w temacie szukam sympatycznej pani z oslo. Najlepiej gadatliwej, bo lubię i wolę słuchac. Choc do małomównych nie należę. Jestem tutaj tydzień i czuje się trochę dziki. Może któraś Pani chciałaby się zaprzyjaźnic i pokazac mi ciekawe miejsca w Oslo, wypic kawkę itd. Pozdrawiam czekam na wiadomośc

Zycze Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
XyZZZ Zzzzzzzzzzzzzz
(ABCDEFG102)
Wiking
Dobry jesteś chłopie Tydzień i już kobity szukasz ?
A w Polszy co ??
Małżonka siedzi na chacie, z dzieciakami a Tobie w głowie pierdolenie...
Godzina odbębniona na Skypie, pare łez, piękne słowa, po czym... zamieszczasz ogłoszenie...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok