Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam rysowników amatorów (18+) - Norwegia

Czytali temat:
(3674 niezalogowanych)
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Umiejętność rysunku jest źródłem i istotą samego malarstwa, rzeźby i architektury i wszelkiego przedstawienia podpadającego pod zmysły (...). Rysownik, który stanie się panem tej umiejętności, ma w rękach skarb nieoszacowany - Michał Anioł

Niestety, nie wszystkim dana jest taka umiejętność, dlatego tez ciągle szukamy ludzi, którzy wzmocnią nasz zespól ilustratorów opowiadań erotycznych.
W zamian oferujemy mile towarzystwo, satysfakcje z tworzenia wolnych od opłat zasobów internetu i... i 0 wynagrodzenia.

Nasze prace są opatrzone klauzula: Użycie niekomercyjne.

Przekrój prac można zobaczyć na nowo powstałym blogu (tylko dla 18+)
rysunkierotyczne.blox.pl/html

Rysunki w połączeniu z tekstem (tylko dla 18+): 18plusnowosci.blox.pl/html

Kontakt: w tym temacie lub na PW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
sabiat napisał:
Umiejętność rysunku jest źródłem i istotą samego malarstwa, rzeźby i architektury i wszelkiego przedstawienia podpadającego pod zmysły (...). Rysownik, który stanie się panem tej umiejętności, ma w rękach skarb nieoszacowany - Michał Anioł

Niestety, nie wszystkim dana jest taka umiejętność, dlatego tez ciągle szukamy ludzi, którzy wzmocnią nasz zespól ilustratorów opowiadań erotycznych.
W zamian oferujemy mile towarzystwo, satysfakcje z tworzenia wolnych od opłat zasobów internetu i... i 0 wynagrodzenia.

Nasze prace są opatrzone klauzula: Użycie niekomercyjne.

Przekrój prac można zobaczyć na nowo powstałym blogu (tylko dla 18+)
rysunkierotyczne.blox.pl/html

Rysunki w połączeniu z tekstem (tylko dla 18+): 18plusnowosci.blox.pl/html

Kontakt: w tym temacie lub na PW

rzeczywiscie amatorskie prace...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Cytowales MA - "umiejetnosc rysunku" Tego tu zabraklo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Wacek1 napisał:
...Tego tu zabraklo
Potrafisz to uzasadnić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
sabiat napisał:
Wacek1 napisał:
...Tego tu zabraklo
Potrafisz to uzasadnić?

Wybacz Wackowi. Jest utalentowanym malarzem budowlanym bez kwalifikacji, to chyba coś się zna na rysunku. No nie? A nawet na malarstwie artystycznym. Dlatego dużo artystycznie pracuje na czarno i nie znosi gdy w tle jest dużo bieli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Wybaczyłem.
Powiedz mi na ucho maszkar, potrafi on mówić pełnymi zdaniami? Pytam, bo z tego co wiem talent nie zawsze idzie w parze z elokwencja.

Poniżej wklejam rysunek autorstwa ilenorki z myślą o tych, którym nie jest obca konstruktywna krytyka.
Rysunek jest publikowany na licencji free. Warunki: rysunkierotyczne.blox.pl/2012/12/Warunki...NC-SA-30-wraz-z.html
Lub pod: szkice.feen.pl/viewtopic.php?t=194

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
sabiat napisał:
Wybaczyłem.
Powiedz mi na ucho maszkar, potrafi on mówić pełnymi zdaniami? Pytam, bo z tego co wiem talent nie zawsze idzie w parze z elokwencja.

Poniżej wklejam rysunek autorstwa ilenorki z myślą o tych, którym nie jest obca konstruktywna krytyka.
Rysunek jest publikowany na licencji free. Warunki: rysunkierotyczne.blox.pl/2012/12/Warunki...NC-SA-30-wraz-z.html

Proporcje sa zachwiane. Cieniowanie ujdzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Następne prace są autorstwa happynki i filony
Licencja j.w.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
sabiat napisał:
Wybaczyłem.

Mam takie luźne skojarzenie...
usfacingrace.files.wordpress.com/2011/05/jar-jar-binks.jpg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
buu napisał:
Karol.Ky napisał:
sabiat napisał:
Wybaczyłem.

Mam takie luźne skojarzenie...
usfacingrace.files.wordpress.com/2011/05/jar-jar-binks.jpg

Nawet podobne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok