pikasiak napisał:
Ostrzeżenie: Przerywacz!weź się wyżywaj w takim razie na swoich norkach i z nimi gadaj. rzygam takimi polaczkami jak ty. juz ci napisali ze przez takich jak ty az nie chce się tu wchodzić. skończył byś jakąś szkołę bo z daleka wali głupkiem podwórkowym.
Widze, ze jestes psychiatra. Na podstawie kilku postow stawiasz diagnoze. Zastanawiam sie tylko po ktorej stronie drzwi jest klamka?

Napisz moze jeszcze w jakiej supozycji stawiasz wyraz "popierdolony" I na jakiej podstawie jestem jego desygnatem?
Zreszta, chyba sie zagalopowalem, teraz bedziesz mial problemy z zasnieciem. Zbyt wiele niezrozumialej terminologi moze skutkowac zaburzeniami. Jest na to lek! Rozbieg, pierdolnij lbem w sciane i obserwacja, ciagla obserwacja, niewiele pomoze ale to chyba jedyna rada w twoim przypadku chlopcze.
Edit: Jestes teoretycznie nowy, wiec zastanawia mnie w jaki sposob zostales dotkniety?
Widze jednak, ze pochodzisz z miasta Kraka a panienka z wybujalym ego rowniez( restauratorka! ). Wiec najprawdopodobniej jestes jej rycerzem. Nie dala rady, wiec chlopaczyna zalozyl konto specjalnie, zeby ja suportowac!
Beka z was pajace!