Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ale ty optimus jestes popierdolony - Norwegia

Czytali temat:
Hanna33 A.Ole! (4810 niezalogowanych)
13 Posty
pawel wojtowicz
(pikasiak)
Wiking
Ostrzeżenie: Przerywacz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
pikasiak napisał:

Widze, ze jestes psychiatra. Na podstawie kilku postow stawiasz diagnoze. Zastanawiam sie tylko po ktorej stronie drzwi jest klamka? Napisz moze jeszcze w jakiej supozycji stawiasz wyraz "popierdolony" I na jakiej podstawie jestem jego desygnatem?

Zreszta, chyba sie zagalopowalem, teraz bedziesz mial problemy z zasnieciem. Zbyt wiele niezrozumialej terminologi moze skutkowac zaburzeniami. Jest na to lek! Rozbieg, pierdolnij lbem w sciane i obserwacja, ciagla obserwacja, niewiele pomoze ale to chyba jedyna rada w twoim przypadku chlopcze.

Edit: Jestes teoretycznie nowy, wiec zastanawia mnie w jaki sposob zostales dotkniety?
Widze jednak, ze pochodzisz z miasta Kraka a panienka z wybujalym ego rowniez( restauratorka! ). Wiec najprawdopodobniej jestes jej rycerzem. Nie dala rady, wiec chlopaczyna zalozyl konto specjalnie, zeby ja suportowac!

Beka z was pajace!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Ja też jestem popierdolony, a o mnie nikt tematów nie zakłada, czuje się zazdrosny.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Joseph napisał:
Ja też jestem popierdolony, a o mnie nikt tematów nie zakłada, czuje się zazdrosny.......

Jestes Jozek zbyt mily Ostatni raz to chyba ofiara byl dziadek Gabrys.

BTW. Nawet nie wiedzialem, ze ten przerywacz ma specjalna forme i zeby sie dowiedziec co frajer mial na mysli, trzeba na to kliknac. Po chuj tyle zachodu? Czlowiek uczy sie cale zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
alexkawa napisał:
Joseph napisał:

ejjj no Joseph byl temat... Mudzina i Zyzak

fakt pomniał ja tego siusiaka... gdzie ten pozew sie pytam curwa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
pikasiak napisał:

Piekne bo w kategorii "Poznajmy sie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
pikasiak napisał:

Widze, ze jestes psychiatra. Na podstawie kilku postow stawiasz diagnoze. Zastanawiam sie tylko po ktorej stronie drzwi jest klamka? Napisz moze jeszcze w jakiej supozycji stawiasz wyraz "popierdolony" I na jakiej podstawie jestem jego desygnatem?

Zreszta, chyba sie zagalopowalem, teraz bedziesz mial problemy z zasnieciem. Zbyt wiele niezrozumialej terminologi moze skutkowac zaburzeniami. Jest na to lek! Rozbieg, pierdolnij lbem w sciane i obserwacja, ciagla obserwacja, niewiele pomoze ale to chyba jedyna rada w twoim przypadku chlopcze.

Edit: Jestes teoretycznie nowy, wiec zastanawia mnie w jaki sposob zostales dotkniety?
Widze jednak, ze pochodzisz z miasta Kraka a panienka z wybujalym ego rowniez( restauratorka! ). Wiec najprawdopodobniej jestes jej rycerzem. Nie dala rady, wiec chlopaczyna zalozyl konto specjalnie, zeby ja suportowac!

Beka z was pajace!

Te pajac .Ten ktoś ma konto z 2010 buraczyno,ale nie zmienia to faktu że jesteś pierdolnięty .
Biedaczek padł ofiarą ,nie nie padłeś ofiarą żadnego spisku ,ofiarą ty jesteś od zawsze-własnego bezmózgowia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
Joseph napisał:

Jestes Jozek zbyt mily Ostatni raz to chyba ofiara byl dziadek Gabrys.

BTW. Nawet nie wiedzialem, ze ten przerywacz ma specjalna forme i zeby sie dowiedziec co frajer mial na mysli, trzeba na to kliknac. Po chuj tyle zachodu? Czlowiek uczy sie cale zycie

O popatrz jakie sprytne ,gdybyś o tym nie napisał,również bym nie wiedziała hehe
A co u twojej Baunty .
Odpowiem Ci jeszcze na twoje pytania odnośnie tych twoich milionów DŁUGÓW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
pawel wojtowicz
(pikasiak)
Wiking
Nie nie jestem psychiatrą ale tobie jest potrzebny i to pilnie. Nowy to ty jesteś dla mnie i w pas powinieneś się kłaniać. przybyłeś tu ze swoimi dwoma zwojami na mózgu, z tego co widzę z początkiem roku 2012 ja jak już wiesz o wiele wcześniej. nie pisałem bo i po co? dopóki dopóty taki zjeb co się jak cymbał wszędzie udziela pokazał. w parę miesięcy napisałeś ponad 700 postów. w większości wyśmiewasz się albo kogoś próbujesz pouczyć, nie mając przy tym nic mądrego do powiedzenia, chętnie za to bluzgasz i wszystkich wyzywasz. powinieneś pracować jako fryzjerka tam byś się nagadał i wszystkich obgadał (nie obrażając fryzjerek). sądząc po wypowiedziach jesteś zwykłym dresem ze spróchniała lub wybita jedynką. korzystasz nagminnie ze słownika szkoda tylko że tylko dlatego by poniżyć innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
pikasiak napisał:
Nie nie jestem psychiatrą ale tobie jest potrzebny i to pilnie. Nowy to ty jesteś dla mnie i w pas powinieneś się kłaniać. przybyłeś tu ze swoimi dwoma zwojami na mózgu, z tego co widzę z początkiem roku 2012 ja jak już wiesz o wiele wcześniej. nie pisałem bo i po co? dopóki dopóty taki zjeb co się jak cymbał wszędzie udziela pokazał. w parę miesięcy napisałeś ponad 700 postów. w większości wyśmiewasz się albo kogoś próbujesz pouczyć, nie mając przy tym nic mądrego do powiedzenia, chętnie za to bluzgasz i wszystkich wyzywasz. powinieneś pracować jako fryzjerka tam byś się nagadał i wszystkich obgadał (nie obrażając fryzjerek). sądząc po wypowiedziach jesteś zwykłym dresem ze spróchniała lub wybita jedynką. korzystasz nagminnie ze słownika szkoda tylko że tylko dlatego by poniżyć innych.

To się nazywa ZDOBYCIEM STATUSU SPOŁECZNEGO NA MN.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok