Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam znajomych plec nieistotna z nesøya - Norwegia

Czytali temat:
Para3336 (1368 niezalogowanych)
14 Posty

(lipsgloss)
Wiking
witam!! szukam znajomych plec nie gra roli z nesøya jestem tu od niedawna i nie ukrywa ze lekko sie nudze towarzystwo wskazane jezeli sie ktos taki odedzwie prosze o kontakt na @ gabriela.jurak@wp.pl albo oddzew na forum. czekam z niecierpliwoscia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

hermafrodyci ?

tak pytam,z ciekawosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(lipsgloss)
Wiking
plec nieistotna brane pod uwage z ciekawosci czy moze zinteresowany ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
hmmmm..... probuje sie teraz wgryzc w proces myslowy kobiet... jestem ciekaw jak moja narzeczona zareaguje jesli sie dowie ze mam nowa kolezanke znaleziona w internecie hmmmmm

pozdrowienia z Nesøi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(lipsgloss)
Wiking
no to zalezy jak reaguje na takie rzeczy ewentualnosc jest taka ze z nia tymbardziej moge sie poznac kobiety jak najbardziej wskazane bo o babskich rzeczach tez sie czasem rozmawia jestem tu od niedawna i brakuje mi towarzystwa strasznie na tej wysepce pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
zazdrosc nie istnieje... babskie plotki.... no okej.... jak przyleci do NO to wspomne jej o tym....

a jesli szukasz po prostu kontaktu z rodakami to polecam KIWI tam duzo samcow sie kreci.... do wyboru do koloru... tak jak i z inteligencja czy poziomem wychowania: pelen przekroj spoleczenstwa

a PL dziewczyny pracuja w smarcie jesli mezczyzni beda zbyt natretni hehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(lipsgloss)
Wiking
to raczej nie o kontkt z jezykiem i z rodakami z kiwi widac ze sie jakos nie rozumiemy samaca faceta czy jak to tam nazywasz tez nie szukam bardziej towarzystwa do rozmowy i wolnego czasu tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(lipsgloss)
Wiking
ograniczeni nie ma i nie bedzie napewno skorzystam tym bardziej ze wlasnie taka aktywnosc to cos dla mnie no wlasnie to robie integracjia z tubylcami ale tak jak to zawsze bywa ciagnie do tego czego brakuje szkoda tylko ze kazdy mysli tylko o jednym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Dawid P
(daawe)
Wiking
kurde, fajna miejscówka ta Nesoya, nie to co ciasne centrum Oslo, wiosną tam musi być pięknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
alexkawa napisał:
lipsgloss napisał:
to szukam bardziej towarzystwa do rozmowy i wolnego czasu tyle
no to, co sie ograniczac do wysepki?;>
jak nie znajdziesz nikogo do zabijania nudy do polowy lutego [wracam zawsze jak zanika powoli zima:D]i lubisz: dlugie bieganie, nartorolki, wyprawy rowerowe to mozemy sie ustawic na jakis czysto sportowy mityng. poza tym na Twoim miejscu integrowalbym sie z tubylcami P

na Nesøi moze byc to utrudnione... u mnie na ulicy mieszkaja sami prezesi dyrektorzy i tak dalej... i niestety wiekszosc z nich ma nosy troche wysoko.... wszystko zalezy z ktorej strony Nesøi ))
ale otwartych na nowe znajomosci norkow tez nie brakuje... ci glownie spaceruja z psami wieczorem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok