Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam partnerki z okolic Hamar +/- 100km - Norwegia

3 Posty

(cookie1979)
Wiking
Witam. Jestem wesolym, zdrowym, zadbanym, pachnacym ladnymi perfumami, nowoczesnym, wrazliwym i namietnym facetem po 30-tce. Niestety, wiode aktywne zycie i nie mam czasu na staly zwiazek. Dlatego tez bardzo chetnie poznam fajna kobiete w podobnej sytuacji, ktora rowniez nie chce spedzac wolnego czasu sama, ktora potrzebuje w swym zyciu faceta, przytulania sie i goracej regenerujacej namietnosci. Lubie tez wyjezdzac na wakacje w Europie i nie tylko, a zwykle nie mam z kim. Pomysl ile tracimy bedac sami.. Szkoda zycia na borykanie sie z samotnoscia! Razem mamy szanse to zmienic! Naturalnie gwarantuje Ci 100% zaufania i dyskrecji.. i oczekuje tego samego. To tylko nasza sprawa jak sie poznajemy i jak spedzamy nasz czas. Trzeba czerpac z zycia ile sie da! Wyslij mi wiadomosc jesli jestes zainteresowana. Czekam na Ciebie! Mwah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
cookie1979 napisał:
Witam. Jestem wesolym, zdrowym, zadbanym, pachnacym ladnymi perfumami, nowoczesnym, wrazliwym i namietnym facetem po 30-tce. Niestety, wiode aktywne zycie i nie mam czasu na staly zwiazek. Dlatego tez bardzo chetnie poznam fajna kobiete w podobnej sytuacji, ktora rowniez nie chce spedzac wolnego czasu sama, ktora potrzebuje w swym zyciu faceta, przytulania sie i goracej regenerujacej namietnosci. Lubie tez wyjezdzac na wakacje w Europie i nie tylko, a zwykle nie mam z kim. Pomysl ile tracimy bedac sami.. Szkoda zycia na borykanie sie z samotnoscia! Razem mamy szanse to zmienic! Naturalnie gwarantuje Ci 100% zaufania i dyskrecji.. i oczekuje tego samego. To tylko nasza sprawa jak sie poznajemy i jak spedzamy nasz czas. Trzeba czerpac z zycia ile sie da! Wyslij mi wiadomosc jesli jestes zainteresowana. Czekam na Ciebie! Mwah
------
Szanowany Adonisie,
Zlituj się nad spragnionymi bialoglowami i zamieśc swoje zdjatko : z profilu bez wciągnięte go brzuszyska, bez przyklejonego tupecika na lysiejacej głowie, z pełnym garniturem perłowych zębów i....zdjęciem flakonika perfum klasy exlusive że sklepu " Nille". Mogą też być zdjęcia pod palmami z Malme z wyprawy po ser ( sniady tłum w tle bez problemu będzie robił za Afrykę).
Twoje zdjęcie ad hoc umniejszy niewiescia konsternację, czmuz to taki skarb męski wraz że swymi regenerujacymi klejnotami jeszcze nie został odkryty.
Potem jakoś wyjasnimy, że jesteś żonaty w PL (stały zwiazek- nie), że walisz nadgodziny bez milodosierdzia (aktywne życie). Itd..itd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(cookie1979)
Wiking
Lol.. Sorry Cortez1, widze ze sie starasz 'spragniony bialoglowy', jednak nie interesuja mine faceci.. wiec nawet nie proboj zadnych zalotow Na wszelkie pytania zainteresowanych kobiet odpowiem na priv.. zarobki mam ponad przecietne i nie musze walic nadgodzin.. no i jestem singlem.. nie mam zadnych dzieci ani zony. A jakbym mial, to bym ich nigdy nie skrzywdzil i nawet o tym nie pomyslal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
cookie1979 napisał:
Lol.. Sorry Cortez1, widze ze sie starasz 'spragniony bialoglowy', jednak nie interesuja mine faceci.. wiec nawet nie proboj zadnych zalotow Na wszelkie pytania zainteresowanych kobiet odpowiem na priv.. zarobki mam ponad przecietne i nie musze walic nadgodzin.. no i jestem singlem.. nie mam zadnych dzieci ani zony. A jakbym mial, to bym ich nigdy nie skrzywdzil i nawet o tym nie pomyslal.
------
Bosze...i co ja teraz zrobie..taki wspaniały 40 letni efeb...i ta pensja ponadprzeciętna...????
Nie katuj już swoją biernościa rzesz kobiet spragnionych regenerujacych namiętności -daj może ofertę na tablice przy każdej REMA 1000, nie zapomnij o paseczkach z telefonem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(cookie1979)
Wiking
Cortez1 napisał:
cookie1979 napisał:
------
Bosze...i co ja teraz zrobie..taki wspaniały 40 letni efeb...i ta pensja ponadprzeciętna...????
Nie katuj już swoją biernościa rzesz kobiet spragnionych regenerujacych namiętności -daj może ofertę na tablice przy każdej REMA 1000, nie zapomnij o paseczkach z telefonem....

Ooo.. widze ze sam masz bogate doswiadczenie w tych sprawach To napisz cos wiecej jak innych facetow zaczepiales? Ale zaloz sobie wlasny watek skierowany do facetow bo juz Ci pisalem ze mnie nie krecisz. Co za nahalny adorator mi sie trafil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
cookie1979 napisał:
[quote]Cortez1 napisał:
cookie1979 napisał:
------

Ooo.. widze ze sam masz bogate doswiadczenie w tych sprawach To napisz cos wiecej jak innych facetow zaczepiales? Ale zaloz sobie wlasny watek skierowany do facetow bo juz Ci pisalem ze mnie nie krecisz. Co za nahalny adorator mi sie trafil[/quote
-------
Oj ti, ti...niedobry..a było nam obojgu tak dobrze..i zostawiles mnie...Pamiętasz, jak smiejac sie szukalismy w pościeli Twojego tupecika z czolka bo się odkleil..
Jak swoimi ząbkami - bez dwóch jedynek - gryzles mnie w plecki....I ten Twój brzuszek...jak balon....
Ti, ti, ti....niedobry....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok