Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
12 Posty

(DrJulia)
Wiking
oj malinda
moze tak swoj adres i telefon podasz publicznie ,zeby wszyscy w Polsce mogli poczytac
ze mieszkach w tej miescinie Rahold
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Uderz w stol ...
Jest i sam "poszukiwany" fullcasco
Jaki uroczy, nowy nick
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(DrJulia)
Wiking
Chociaż raz się uśmiałem pozytywnie z twojej wypowiedzi. Masz Lindamalinda kolejny blad

Przestań w końcu pieprzyć bzdury , znowu starasz się wywinąć jak zwykle Ostatnio sianem ...
---
Niestety to nie Mój problem , a twój Lindo Śmalindo .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Gabrys, nie zasmiecaj mi poczty smetnymi kawalkami ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Gabrys, nie zasmiecaj mi poczty smetnymi kawalkami ...

zapodaj na forum smęty tego ciołka....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie jestem az tak msciwa, chociaz moze powinnam, po tym, jak menda wymysla mi kolejne "subkonta", albo przyp.....la sie do mojego meza, o ktorym nic, a nic nie wie.

Tresc zalosnego listu mniej wiecej taka, jak ostanie posty na forum. Cos w stylu: "zebram, bo jestem na dnie"

Czyli nic nowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Mam cie zablokowac, gabrys, zebys przestal mi zasmiecac poczte ??
Chciales telefon do fullcasco i juz go masz. To jakis problem,ze teraz mieszka w innej chalupie w Eidsvoll ? Telefon tego nie ogarnie ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Kamien11)
Wiking
Lindemans napisał:
Mam cie zablokowac, gabrys, zebys przestal mi zasmiecac poczte ??
Chciales telefon do fullcasco i juz go masz. To jakis problem,ze teraz mieszka w innej chalupie w Eidsvoll ? Telefon tego nie ogarnie ?

To nie Ja zakładam konta i nie Ja ciebie obrażam na forum, a tym bardziej twojego męża.
To co podałaś to nie jest Kasko dzwoniłem.

A to treść mojej korespondencji:

20:04:13
Hei
Moim zdaniem, wcale się nie ośmieszam.
Niemniej prawdę powiedziawszy, nigdy nie wiedziałem jak Kasko się nazywa, a i imienia też nie pamiętam. Miałem jego numer telefonu, jednak naprawdę Nigdy go nie sprawdzałem nigdzie w necie. Znam go od ponad sześciu lat, byłem kilkanaście razy u niego w domu, jednym i drugim, jednak nie tam gdzie podałaś.On mieszkał w centrum miasta, a teraz też mieszka niedaleko od centrum, prawie przy wodzie. Potrzebują go pilnie, inaczej nie wrócił bym na forum, a nie jestem w stanie teraz do niego pojechać, tak to nieraz bywa. Nie będę pisał nic na forum ponadto co musiałem. "Mam prawie nóż na gardle" tak to bywa z ślepym losem.
Pozdrawiam LindoMalindo
Gabriel
P.s.
Naprawdę nie mam już żadnego konta na forum i nie piszę żadnych postów, poza tym jednym pilnym tematem.
----
20:39:03
Hej
Zastosowałaś chamski chwyt, poniżej pasa.
Nic to przeżyję.
---
To tyle.
Żegnam
Sami się pławcie w tym gównie.
Tym razem już bez Mojego udziału.
Gabriel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(DrJulia)
Wiking
podaj swoj telefon to moze Gabroiel zadwoni do ciebie i nie bedzie ci zapychal skrzynki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
DrJulia napisał:
podaj swoj telefon to moze Gabroiel zadwoni do ciebie i nie bedzie ci zapychal skrzynki

Gabriel mnie nie szuka, tylko ciebie, welniaku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok