Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nauka w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... (602 niezalogowanych)
11 Postów

(mientus)
Wiking
hej,z tego co się orientowałam to niestety nie ma żadnych książek,słowników polsko-norweskich..pani poinformowła mnie że lepiej rozejżeć sie w Polsce,można oczywiście zakupić angielsko-norweski słownik bądź ksiązke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Nie bardzo wiem, czego dotyczy problem, ale jakby coś, to słownik polski-norweski jest, wydany jest w Norwegii, a nie w Polsce, tu można go kupić w księgarniach lub na necie. W Polsce widziałam tylko na Allegro, ale był dużo droższy. Jest też Visuell Ordboka polsk-norsk, gdzie w obu jezykach masz podpisane obrazki w różnych kategoriach. Znajdziesz na necie. A tu linki: www.akademika.no/polsk-norsk-norsk-polsk...rald-h/9788292261224 ten mam, ale w starszym wydaniu, niestety mój ma mniejszą ilość haseł, ten jest nowszy i lepszy i ten drugi www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?pro...d=3731529&rom=MP też mam, polecam.
Poza tym jest mnóstwo książek do nauki norweskiego!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Góral91)
Wiking
Jest taki słownik Polsko- Norweski i Norwesko- Polski połączony z rozmówkami Wiem, że jest bo wczoraj kupiłem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Ewa Żółtowska
(Ewula123)
Początkujący
ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów