Witam

Moją ofertę kieruje do ludzi którzy chcieliby nauczyć siebie lub swoje dzieci programowania lub podnieść swoje kwalifikacje w pracy z komputerem. Prowadzę zajęcia indywidualne w Oslo w domu ucznia lub u siebie. Potrafię pomóc zarówno tym którzy chcą się nauczyć obsługi komputera, tym którzy chcą nauczyć się programować jak i tym którzy chcą np zrozumieć jak działają algorytmy genetyczne.

Oferuję:
- nauke programowania stron internetowych, baz danych, programów typu desktop, aplikacji na telefony z systemem Android
- nauka programowania robotów klasy LEGO MINDSTORM
- nauke programowania w językach i technologiach takich jak:
Android, ASP.NET , C# , PHP ,MY SQL , Java Script, HTML , CSS
- podstawy obsługi i zarządzania systemami Windows lub Ubuntu
- pomoc w projektach na studia
- ćwiczenia w korzystaniu z narzędzi takich jak Eclipse czy Visual Studio

Jeśli chodzi o podejście to jestem zwolennikiem myślenia lateralnego i inspirowania ludzi do myślenia, tak aby sami dochodzili do rozwiązań i potrafili je wykorzystywać w przyszłości. Ja sam programuje od 10 roku życia, wszystkiego uczyłem się sam i wiem jak przedstawić wiedze w sposób interesujący i kreatywny. Zawodowo pracuje w branży IT od 2002 roku. Obecnie projektuje systemy w norweskiej firmie. Posiadam wieloletnie doświadczenie w uczeniu ludzi młodych jak i starszych. Osoby , które uczyłem programować od podstaw dziś pracują na rynku IT. Na życzenie moge przedstawić rekomendacje , portfolio lub mojego bloga. Lekcje moge prowadzić w języku polskim lub angielskim. Zawsze pierwsze zajęcia prowadzę za darmo, tak aby każdy mógł zdecydować czy czuje się komfortowo i czy widzi , że mogę go czegoś nauczyć.

Jeśli ktoś pyta o cene to powiem, że ja na swoją edukacje nie żałuje bo wiem, że to się zwraca. Ceny lekcji ustalam indywidualnie z każdym na podstawie tego czego dana osoba chce się nauczyć. Tak więc jeśli chcesz zainwestować w siebie lub swoje dziecko to nauka jest najlepszą drogą.

Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu.
tel: 966-662-78
Paweł

Pozdrawiam