Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wyjazd na snowkite ! - Norwegia

Czytali temat:
r bodzio Kuba p (2314 niezalogowanych)
15 Postów
? ?
(szymanello)
Wiking
Witam wybieram się na snowkite na Hardangervidda dokładniej do Haugastol , może na forum znajdą się jakieś świry co mają ochotę się przejechać i polatać w na jednym z najlepszych spotow w europie. Jadę w weekend autem lub pociągiem mam kupę gratów więc jak potrzeba kajta albo dechę to mogę użyczyć jak by c to więcej info na maila pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
ale po co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
? ?
(szymanello)
Wiking
Hehehe nawet nie wiedziałem o tej imprezie , jadę teraz w weekend pośmigać a jak mi się spodoba to w następny na speed challenge też mogę pojechać. pozdrawiam a co czesio zainteresowany jesteś tematem ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
? ?
(szymanello)
Wiking
Jak czesio mieszka w okolicy to może powie czy nie ma problemu z dojazdem autem z Oslo czy od razu lepiej bez stresu pociągiem? pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
zbigniew zbigniew
(viking321)
Wiking
Witam.
Byles polatac na snowkite.Jesli tak to jakie warunki trafiles, . Czy tylko taka forme preferujesz czy na wode tez wychodzisz.Daj znac czy wybierasz sie jeszcze.Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
? ?
(szymanello)
Wiking
Witam, sezon na snowkite w pełni , często jestem na Ekebergu teraz zima co weekend, a jak woda cieplejsza to pływam w Larkollen lub na Svellet wszystkie trzy odmiany kiteboardingu uprawiam . Jak będe sie gdzieś dalej wybieral to dam znaka w tym temacie pozdro.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Grzegorz Gawlik
(gregorgg)
Wiking
Odświeżam temat

Czy istnieje snowkite, kite, winsurf w Oslo. Proszę o jakieś namiary na spoty lub kotakt do kogo można się dołączyć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Bartosz Gry
(BartG)
Wiking
Grzesiu tu masz liste spotow

kiteforum.no/spots/kart

jak cos to zapraszam do Kristiansand, dzisiaj piekna sesyjka SK

pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Grzegorz Gawlik
(gregorgg)
Wiking
O stary ! Zwożę sprzęcior za tydzień. Puść mi jakiś kontakt do ciebie na prv.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Grzegorz Gawlik
(gregorgg)
Wiking
Kurcze do ciebie to trochę kosmos drogi z Oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok