Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
I.Z.A. napisał:hahahaha-
No ...niby tak jest...!!! .

Przecież i Ja Sam , też Nieraz wyżywam się na Przygłupich Wykształciuchach , Którzy przed nazwiskiem piszą sobie mgr , a porządnego zdania Informacyjnego nie potrafią sklecić na forum...

A obrońcy Im podobni , piszą iż się Dowartościowuję kosztem niewinnych magistrów.
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
haahahhahah---Panie JASTA-102 TO JA TA SAMA CO ZAWSZE...
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Spadam Panie Jasta-102-może( Rudy-102-Edi tak niedawno napisał)-Mój Przyjaciel,zawsze skromny delikatny-jak prawdziwy facet....taki z jajami,dobrze mieć Takich Przyjaciół,bo nie wiadomo,jak to będzie dalej co Nas czeka.........
Zgłoś wpis
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Demoty to trzymały poziom ze dwa lata temu........... teraz to to jest klasa dla sikających w majtki gimnazjalistów.... 99% podpisów tam to teksty z ostatnich niusów na necie lub tłumaczenie z innego języka.

Zarzucanie komuś braku wykształcenia lub jego nadmiar świadczy tylko o braku argumentów.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Zuzu napisał:Zarzucanie komuś braku wykształcenia lub jego nadmiar świadczy tylko o braku argumentów.
A jak zinterpretujesz brak umiejętności korzystania z NADMIARU WYKSZTAŁCENIA , przez niektórych Osobników z Rodziny Ssaków , Zwanych Dumnie Człowiekiem...? .
Puszących się na każdym Kroku jak Paw , ze Swojego Wątpliwego Dyplomu poza którym nie potrafią prawie nic więcej...?
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Zuzu napisał:
Demoty to trzymały poziom ze dwa lata temu........... teraz to to jest klasa dla sikających w majtki gimnazjalistów.... 99% podpisów tam to teksty z ostatnich niusów na necie lub tłumaczenie z innego języka.

Zarzucanie komuś braku wykształcenia lub jego nadmiar świadczy tylko o braku argumentów.
Zuzu,jeśli do mnie pijesz o Demotach to Twoja sprawa,mnie się poprostu nie chciało pisać-dlatego te Demoty!Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
dowartościowuj się gabriel -- dobrze że są jeszcze fora na necie -- bo przynajmniej tak możesz zabłysnąć
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gabriel napisał:
Zuzu napisał:Zarzucanie komuś braku wykształcenia lub jego nadmiar świadczy tylko o braku argumentów.
A jak zinterpretujesz brak umiejętności korzystania z NADMIARU WYKSZTAŁCENIA , przez niektórych Osobników z Rodziny Ssaków , Zwanych Dumnie Człowiekiem...? .
Puszących się na każdym Kroku jak Paw , ze Swojego Wątpliwego Dyplomu poza którym nie potrafią prawie nic więcej...?
..... Nic nie przynosi człowiekowi tylu szkód, co nadmiar wykształcenia! Za przeproszeniem...Nikt nie chodzi z Dyplomem na szyji i na czole nie ma wypisane-trzeba być człowiekiem...zresztą "Człowiek się uczy i tak głupi umiera!"
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Jeśli człowiek zna swoją "WARTOŚĆ"nie musi się "DOWARTOŚCIOWYWAĆ"-jeszcze ,gdzie jak gdzie-tutaj? hmmm-śmieszne-tu chodzi ,aby pomagać sobie,doradzać....etc...
Zgłoś wpis
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
I.Z.A. napisał:
Zuzu napisał:

Zuzu,jeśli do mnie pijesz o Demotach to Twoja sprawa,mnie się poprostu nie chciało pisać-dlatego te Demoty!Pozdrawiam!

Piwa bym sie napił
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok