Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Nie ma sprawy-wpadaj na piwo,ale ja jestem jeszcze w Polandii!STAWIAM!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Maj... , majowo...majowy... ,majowego...Majowemu... , Majowa ...

Ech nudy na pudy ,wczoraj Majowy upał , a dzisiaj mokro i zimno i znowu odsiadka w domu .
Dobrze , że monitor działa i można poklikać , bo szło by zwariować...! .

A tak znowu zaszalałem i trafiłem ... tym razom... kolejny post , o nr...>88888<
Zgłoś wpis
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Ten bigos moze w koncu tez ci sie trafi
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Ktoś tu serwuje bigos?MMM-uwielbiam bigosik,ale zrobię z młodej kapusty to Was zaproszę!Miłego wieczorku
Zgłoś wpis
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Ten bigos moze w koncu tez ci sie trafi
Gdybym w to trochę nie wierzył , to już dawno opuścił bym Norge .
A tak tylko dostało się Oslo , jednak tylko dlatego , by Bigos bardziej dojrzał , bo wtedy jest bardziej smaczniejszy...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Niejaka ..."stynia"...
Pyta się uprzejmie , czy jak pracuje trzy lata z mężem w Norge to czy Może dostać Becikowe o ile urodzi dziecko oczywiście....
No proszę Was ... LUDZIE ...!!!...OPANUJCIE się i zanim coś napiszecie to zastanówcie się nad tekstem .
Bo z tej ....Styni... informacji ,można błędnie wywnioskować , IŻ ONA Z MĘŻEM pracowali trzy lata na to dziecko , by w końcu dostać becikowe...!!!.

A może faktycznie tak było...lub tak jest... wszak BECIKOWE TO PRZECIEŻ ...AŻ 32000-Nok a to przecież aż 15tys.zł.

"Norgekowal" pośpieszył się ... z wypowiedzią .
Bo to , że Ona pracuje Tutaj trzy lata , nie oznacza akurat że pracuje Legalnie /wszak napisała ,że... "pracuje"... z Mężem --- co nie jest takie oczywiste ,że legalnie--/...a wtedy jak nie ma oficjalnego dochodu to becikowe się należy ...
Bo albo becikowe , albo macierzyńskie...
To było by tyle ...
IDĘ SZUKAĆ DALSZYCH PARANOI...
Zgłoś wpis
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
A ty oczywiście musiałeś wbić zęby, bo nadarzyła się okazja, jest się, z kogo ponaciągać. Ty oczywiście nie zrozumiałeś tekstu, bo to pisała jakaś prostaczka ty Gabriel nie będziesz się zniżał do tego poziomu. Tak jesteś Wielki!!!
Zgłoś wpis
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
LUDZIE...L U D Z I S K A... Moi mili...
Tu się zaczyna dziać...jakiścik kyrk .!!!.

Było cicho i kameralnie , było poniżej 90-tyś kolejnych postów a jest nagle powyżej 110-tysięcy ...
Wiem doszedł nowy dział .
Jak by mało było ruchu w rodzinie , tylko jaki jest sens powielać to samo na forum , co jest już na portalu!?.
Niech tam ,jednak to nie Mój Biznes ...
Zabawne są natomiast zaszeregowania poszczególnych użytkowników , i to Mi się naprawdę podoba ...
Z tego wrażenia to jak widzę to nawet ...arturo..."arturnor102" zapowietrzył się i znikł...
I znowu pewnie w Nowym wcieleniu będzie wmawiał wszystkim w około , że to MOJA wina .
ECH ...pozdrawiam... w ten DŁŁŁŁŁLŁUUUUUGGGGGGIIIII wolny czas , bo aż CZTERY BITE DNI ...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok