Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
szukaj go teraz pod betavulgaris102, albo luba
Zgłoś wpis
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
Gabrys !!!!! lubie cie!!!!!!!!!! a kiedys chcialam ..............z Toba tylko jechac ,w jedna strone, ....eh za zaluje
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
ambra napisał:
Gabrys !!!!! lubie cie!!!!!!!!!! a kiedys chcialam ..............z Toba tylko jechac ,w jedna strone, ....eh za zaluje
A może i dobrze , że tylko wtedy chciałaś ...
Bo mogłabyś do dzisiaj nie dojechać ... ,
Kto to wie !?.
A tak , to chociaż Mnie jeszcze lubisz ...
I to jest najważniejsze .
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
PYTANIE ...CZYSTO... NUDNO... TECHNICZNE...!

-Zanim rozwalę elektrykę w aucie do końca , to chcę zasięgnąć jednak jakiejś logicznej konsultacji...

Dlatego szukam Elektryka samochodowego , znającego się na schemacie Skoda-Felicia ...

Problem jest następujący :

Zapalam auto z kluczyka jadę i wszystko gra , zatrzymuję gaszę , wyjmuję kluczyk a Światła zewnętrzne nadal się świecą .
Wyjąłem bezpieczniki świateł drogowych i tak jeżdżę , jednak postojowe po wyjęciu kluczyka dalej się świecą , tylko jak rozłączę baterię na parkingu to Wiadomo ćma .
Procedura bardzo żmudna i śmieszna .Już się Norgi podśmiewają ..

Tylko ile tak mogę jeździć .
Boję się iż spalę instalację , a z książki nie bardzo wynika co mogę zrobić i co jest grane .
Zakładam , że to do instalacji elektrycznej dostała się woda , bo ostatnio padało jak pod rynną i w środku na wycieraczce było sporo wody .
Czy Ja mam wymontować całą Przednią Wiązkę..!!?????? .

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
I co ....!?
BRAK JAKIEGOKOLWIEK SPECJALISTY OD ELEKTRYKI SAMOCHODOWEJ .

A może jest jakiś ...ELEKTRYK OD DZWONKÓW GAZOWYCH .??? .

Jak tak dalej będzie , to przy okazji zdobędę następną specjalizację ..."Elektryk Amator , Instalacji Elektrycznej , auta Skoda Felicja ".
Zgłoś wpis
10 Postów

(Asso)
Wiking
Gabriel wstydzilbys sie Skoda jezdzic hahaha wyrzuc tego grata z fiordy do wody hahaha
Zgłoś wpis
10 Postów

(Asso)
Wiking
Moge ci pomoc Gabriel twoja Skode Felicie do fiordu hahaha, chcesz?
Zgłoś wpis
10 Postów

(Asso)
Wiking
Nie dziwie sie, ze sie z ciebie Norki smieja, jak nie masz roboty to zbieraj butelki, podobno mozna tu w Norge dobrze z tego wyrzuc hahaha
Zgłoś wpis
10 Postów

(Asso)
Wiking
Gabriel biedaku, nie masz pieniedzy, zeby naprawic to w norweskim warsztacie??? hahahaha zbieraj po smietnikach butelki, sprzedasz je to bedziesz mial na naprawe samochodu hahaha
Zgłoś wpis
48 Postów
Nowicjusz
Gabriel i Ty na to patrzysz i nie grzmisz? A zresztą- masz rację- nie będziesz się zniżał do poziomu Asso
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok