Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
tobie to już gabriel nic nie pomoże --więc dalej żyj w swoim świecie ,skąd ty się wziąłeś ??
ty w ogóle nie wiesz o czym piszesz --- plumkasz się w tym swoim świecie niewiedzy i niedoinformowania , a później pouczasz innych --weź zjedź bo aż przykro czytać -- na twoim miejscu popełnił bym seppuku , jesteś żałosny
popisać to możesz z takimi mądralami jak ty, będziecie się wtedy dobrze czuć bo nikt nie powie że cos jest nie tak hahahahha buraku ze wsi
Zgłoś wpis
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
......
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
... będziecie się wtedy dobrze czuć bo nikt nie powie że cos jest nie tak hahahahha buraku ze wsi

Powiedział /napisał/ co wiedział .

Przez Takich jak Tobie podobni "Powiatowy" , to porządnym Ludziom nie chce się konkretnie udzielać na Tym Forum , poprzez udzielanie informacji innym .
Teraz każdy jest MUNDRY ...jak większość informacji jest tłumaczona na język polski ...
Trzeba było być takim mundrusiem dwa lata temu jak te forum zaczynało ...
Wtedy każdą informację trzeba było szukać samemu i się dowiadywać a następnie zapodawać tu na forum ...
Teraz są darmowe kursy bo taka jest potrzeba , a wtedy nikt nikogo nie szkolił...
I DO KOGO TY POWIATOWY CHCESZ SIĘ RÓWNAĆ...>>żałość<<
Verdi napisał ,że jest wykształconym pracownikiem NAV a Ty i tak Mu nie popuszczasz bo liczysz ,że facet spasuje i zostaniesz znowu Sam niezastąpiony przez Innych ...
I Ty Nazywasz Mnie Burakiem ... Niech i tak będzie ... Wsi się nie wypieram , bo tam faktycznie się urodziłem i Bardzo to Sobie cenię i jestem z tego dumny ...
MAM SWOJE KORZENIE... a Ty co masz poza ogólną nienawiścią do każdego kto jest bardziej wykształcony od Ciebie ...!?.
Ech nie chce Mi się , dalej Tobie udowadniać ... IŻ białe jest białe , a czarne jest czarne .
Bywaj i trwaj w tej Swojej Ekstazie samozadowolenia ...
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
tobie to już gabriel nic nie pomoże --więc dalej żyj w swoim świecie ,skąd ty się wziąłeś ??
ty w ogóle nie wiesz o czym piszesz --- plumkasz się w tym swoim świecie niewiedzy i niedoinformowania , a później pouczasz innych --weź zjedź bo aż przykro czytać -- na twoim miejscu popełnił bym seppuku , jesteś żałosny
popisać to możesz z takimi mądralami jak ty, będziecie się wtedy dobrze czuć bo nikt nie powie że cos jest nie tak hahahahha buraku ze wsi
.................................................................................................................................................................................zawsze jesteś Taki Skromny?Przeciez nikt nikomu tutaj .....nic na siłę....etc...pozdrawiam
Zgłoś wpis
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie obchodzi mnie co tam masz gabriel a czego nie masz --- jesteś głupi i tyle w temacie
Zgłoś wpis
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:nie obchodzi mnie co tam masz gabriel a czego nie masz --- jesteś głupi i tyle w temacie
TAK
Masz rację

Tylko Ja już dawno wyszedłem z tej piaskownicy .

A Ty nadal tam jesteś i każdemu który z Tobą się nie zgadza , burzysz Jego piaskowe babki...
Najwyższy czas byś znowu zmienił nazwę własną /nicka/.
Tylko tym razem , wyciągnij odpowiednie wnioski z tej i innych dotychczasowych porażek .
Bywaj
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gabriel napisał:
powiatowy myśliciel napisał:nie obchodzi mnie co tam masz gabriel a czego nie masz --- jesteś głupi i tyle w temacie
TAK
Masz rację

Tylko Ja już dawno wyszedłem z tej piaskownicy .

A Ty nadal tam jesteś i każdemu który z Tobą się nie zgadza , burzysz Jego piaskowe babki...
Najwyższy czas byś znowu zmienił nazwę własną /nicka/.
Tylko tym razem , wyciągnij odpowiednie wnioski z tej i innych dotychczasowych porażek .
Bywaj
.......
Zgłoś wpis
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
hahahaha...tak myślą niektórzy pisząc na Forum....-
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
I.Z.A. napisał:
hahahaha...tak myślą niektórzy pisząc na Forum....-
masz może jeszcze podobny obrazek pt: za kogo by tu się jeszcze przebrać, aby narobić ruchu w interesie
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok