Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
10 Postów

(Asso)
Wiking
gmaj22 - twoj niski poziom widac na zdjeciu w profilu hahaha
Zgłoś wpis
10 Postów

(Asso)
Wiking
hahahahahahahahaha
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Asso napisał:
Nie dziwie sie, ze sie z ciebie Norki smieja, jak nie masz roboty to zbieraj butelki, podobno mozna tu w Norge dobrze z tego wyrzuc hahaha
POSŁUCHAJ... lub raczej... PRZECZYTAJ RAZ A DOKŁADNIE ... !!! .
Jesteś W MOIM TEMACIE... i raczej zachowuj się Tutaj Grzecznie ...
Dlatego , że JA ... GABRIEL ...JESTEM ZDEKLAROWANYM RASISTĄ i wszystko co nie przystaje do MOJEGO WYOBRAŻENIA O NORMALNYM ŻYCIU CODZIENNYM OMIJAM JAK GÓWNO Z DALEKA .... ZAPAMIĘTAJ TO I STOSUJ SIĘ DO TEGO ...
JA DO TWOJEGO TEMATU ..."SZUKAM PARTNERA " ... NIE WCHODZĘ... właśnie omijam Go .
Zgłoś wpis
10 Postów

(Asso)
Wiking
gabriel i gmaj22 to debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Asso napisał:
gabriel i gmaj22 to debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteś TOTALNY TCHÓRZ ... który potrafi jedynie z za węgła , szczeknąć i spieprzyć .

Jak na razie to zrobiłeś ... DWA KARDYNALNE I NIEWYBACZALNE BŁĘDY NA TYM FORUM .

.-I- Wszedłeś do OBCEGO TEMATU I ZACZĄŁEŚ SZYDERCZO KPIĆ I NIEPOPRAWNIE NABIJAĆ SIĘ .
Może w ten sposób chciałeś Sobie Odreagować niepowodzenie w Twoim prywatnym temacie o partnerze , a może miałeś chwilę , chwilunię... DEPRECHY , nie Mój Problem.
.-II- TO TAKI , ŻE JAK NAJGORSZY TCHÓRZ , KUNDEL... I TYM PODOBNYM .... WYREJESTROWAŁEŚ SIĘ Z TEGO FORUM ... .
Współczuję JUŻ Twojemu Partnerowi , który się z Tobą Ewentualnie kiedyś zwiąże ...
Jesteś miękki i szmacianny .

P.s.
Mój wpis .... nie miał na celu eliminować Ciebie z Tego forum , a jedynie uwypuklić Tobie ,pewne Twoje nieetyczne zachowanie , względem Innych .
OT TRAFIŁA KOSA NA KAMIEŃ i tyle .
A szkoda , żeś się tak łatwo poddał , lubię różne spojrzenia na ten przynudny emigracyjny światek .
Byłeś taką perełką na Tym Forum .
I nie ważne czy tylko była to prowokacja , czy też FAKTYCZNIE TAKI INNY JESTEŚ .
Zgłoś wpis
30 Postów

(anitka17806)
Nowicjusz
O czy jest ten temat???
bo ja już się pogubiłam w tych waszych kłutniach
Zgłoś wpis
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Dobry wieczór...

To są właśnie te inne bzdety...Anitko...
Zgłoś wpis
30 Postów

(anitka17806)
Nowicjusz
aaa...to dziękuje za to że wyprowadziłeś mnie z wątpliwości
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
anitka17806 napisał:
O czy jest ten temat???
bo ja już się pogubiłam w tych waszych kłutniach

Trzeba wejść na pierwszą stronę tego tematu i przeczytać pierwszy post jako manifest .
OT I WTEDY WSZYSTKO BĘDZIE WIADOME...
Zgłoś wpis
30 Postów

(anitka17806)
Nowicjusz
Już przeczytałam... ale dziękuję.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok