Nie bardo kumam, co piszesz” I nic w tym nie było by nadzwyczajnego, gdyby nie Autor tych Twoich” czy myślisz, że do pisania swoich postów potrzebuje pomocnika, jeśli tak to się mylisz ja pisze sam nie szukam pomocy w wikipedi etc.. może ty masz takie problemy a raczej masz, ale to nie znaczy, że ja też.
Ja nie ma żalu do ciebie ty jesteś dla mnie nikim, ktoś taki jak ty nie może mnie ubliżyć, ja tylko pokazuje innym, że jesteś chory i nie należy przybierać sobie twoich wypowiedzi do głowy. Napisałeś:
„TYLE ŻALU I JADU...wylewasz bezsensownego , bo kiedyś tam dawno temu powiedziałem Tobie i o Tobie ,przykrą dla Ciebie prawdę ...”
Jaką ty biedaku możesz znać prawdę o mnie ty najpierw poznaj prawdę o sobie.
Napisałeś:
„Proponowałem już Tobie byś się odczepił , zszedł z Moich barków i założył Sobie ,sensowny temat , nawet mądrzejszy od Mojego , a Ty nadal NIC W TYM TEMACIE NIE ROBISZ ...tylko płaczesz i złorzeczysz ... „
Ja tobie też proponowałem żebyś zszedł z mojego tematu i odczepił się, niestety nie posłuchałeś, więc teraz nie dziw się, że robię to samo, co ty. Jeśli chodzi o temat miałem całkiem sensowny, ale dzięki takim konfidentom jak ty zamknięto mi dostęp do niego a oto i jego tytuł” Nowości muzyczne z Polski” postów: 85 odwiedzin: 3124 prowadziłem go miesiąc, niestety zablokowano mi konto i nie byłem wstanie go kontynuować. Jeśli chodzi o twój temat to każdy na tym forum jest mądrzejszy od twojego. A teraz mam nowy zakładałem go niechętnie, bo to nie temat do dyskusji, ale zrobiłem to specjalnie dla ciebie „Czy forum MN to blog Gabriela, „•Więc skończ opowieści dziwnej treści!!!