Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
No cóż gnój jest gnojem nawet jak się go pokropi perfumami.
Zgłoś wpis
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
Pozwolę sobie napisać coś do nowych użytkowników forum MN, jeżeli odpowiedzi udzieli wam Gabriel, nie przybierajcie sobie tego do głowy tu też są fajni ludzie i odpiszą wam na wasze pytania, Gabriel to facet, którego tolerują na forum, bo nabija i posty a tak poza tym to dewiant, który czuje się niedocenionym stolarzem z ambicjami prezydenta. Typowy przedstawiciel chamstwa pomieszanego z z chamstwem nic dodać nic ująć, nieudacznik życiowy który próbuje przełożyć swoje dewiacje na użytkowników forum
Zgłoś wpis
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
No, koledzy odezwijcie się, dobry przyjaciel, pomaga wszystkim na forum, a to, że ma specyficzny sposób wyrażania treści, no cóż, boicie się powiedzieć, że cham, że wiejski filozof, że sam potrzebuje pomocy, nie mówiąc o tym, że sam nie może pomóc. Zmieniający pracę, co chwila, nieznający prawa norweskiego, nieznający języka, zostawiony przez rodzinę i przyjaciół.?
Zgłoś wpis
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
arturnor102 napisał:
Co biedaku siedzisz i dumasz, co tu napisać, oj biednyś ty biedny.
Świadomie piesze o tobie z małej litery, to nie błąd ort. To sposób, w jaki cię traktuje i nie tylko ja

Dobro i zło należy pamiętać wiecznie.
Dobro, ponieważ wspomnienie, że kiedyś nam je wyświadczono, uszlachetnia nas.
Zło, ponieważ od chwili, w której je nam wyrządzono, spoczywa na nas obowiązek odpłacenia za nie dobrem.
Mikołaj Gogol
Zgłoś wpis
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
Nie bierz życia zbyt poważnie, ale nie kpij z niego bo zemsta to jego mocna strona.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor102 napisał:Nie bierz życia zbyt poważnie, ale nie kpij z niego bo zemsta to jego mocna strona.A cha...
Szkoda tylko , że tak rzadko , Masz takie uczesane przebłyski , jednak lepsze to niż nic...
Zgłoś wpis
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
Widzisz i znów nie zrozumiałeś, bo jesteś kiep, kiep nad kiepy. Kto cię zna wie o tym, a mnie zależy żeby dowiedzieli się Ci, którzy o tym nie wiedzą, a ty mi w tym pomagasz dzięki
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor102 napisał:
Widzisz i znów nie zrozumiałeś...
Z tej Swojej Osobistej zawiści jesteś tak chory ,że nawet sobie sprawy z tego nie zdajesz ...
Przebudziłeś się i wyprodukowałeś parę postów .
I nic w tym nie było by nadzwyczajnego , gdyby nie Autor tych Twoich produktów .
Tyle energii bezproduktywnej tracisz na Moją szarą postać ....
TYLE ŻALU I JADU...wylewasz bezsensownego , bo kiedyś tam dawno temu powiedziałem Tobie i o Tobie ,przykrą dla Ciebie prawdę ...
I nadal tak jest i jeszcze długo tak będzie....
Proponowałem już Tobie byś się odczepił , zszedł z Moich barków i założył Sobie ,sensowny temat , nawet mądrzejszy od Mojego , a Ty nadal NIC W TYM TEMACIE NIE ROBISZ ...tylko płaczesz i złorzeczysz ...
OT TYPOWY PRZEJAW Forumowej Zawistnej Głupoty...
Niemniej bywaj ... i ciesz się nadchodzącym dniem ...
ON TAK KRÓTKO BĘDZIE TRWAŁ...
Zgłoś wpis
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
Nie bardo kumam, co piszesz” I nic w tym nie było by nadzwyczajnego, gdyby nie Autor tych Twoich” czy myślisz, że do pisania swoich postów potrzebuje pomocnika, jeśli tak to się mylisz ja pisze sam nie szukam pomocy w wikipedi etc.. może ty masz takie problemy a raczej masz, ale to nie znaczy, że ja też.
Ja nie ma żalu do ciebie ty jesteś dla mnie nikim, ktoś taki jak ty nie może mnie ubliżyć, ja tylko pokazuje innym, że jesteś chory i nie należy przybierać sobie twoich wypowiedzi do głowy. Napisałeś:
„TYLE ŻALU I JADU...wylewasz bezsensownego , bo kiedyś tam dawno temu powiedziałem Tobie i o Tobie ,przykrą dla Ciebie prawdę ...”
Jaką ty biedaku możesz znać prawdę o mnie ty najpierw poznaj prawdę o sobie.
Napisałeś:
„Proponowałem już Tobie byś się odczepił , zszedł z Moich barków i założył Sobie ,sensowny temat , nawet mądrzejszy od Mojego , a Ty nadal NIC W TYM TEMACIE NIE ROBISZ ...tylko płaczesz i złorzeczysz ... „
Ja tobie też proponowałem żebyś zszedł z mojego tematu i odczepił się, niestety nie posłuchałeś, więc teraz nie dziw się, że robię to samo, co ty. Jeśli chodzi o temat miałem całkiem sensowny, ale dzięki takim konfidentom jak ty zamknięto mi dostęp do niego a oto i jego tytuł” Nowości muzyczne z Polski” postów: 85 odwiedzin: 3124 prowadziłem go miesiąc, niestety zablokowano mi konto i nie byłem wstanie go kontynuować. Jeśli chodzi o twój temat to każdy na tym forum jest mądrzejszy od twojego. A teraz mam nowy zakładałem go niechętnie, bo to nie temat do dyskusji, ale zrobiłem to specjalnie dla ciebie „Czy forum MN to blog Gabriela, „•Więc skończ opowieści dziwnej treści!!!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
arturnor102 napisał:
... Jeśli chodzi o temat miałem całkiem sensowny, ale dzięki takim konfidentom jak ty zamknięto mi dostęp do niego a oto i jego tytuł” Nowości muzyczne z Polski”...
Bla...bla ,bla...
Jak powyżej już napisałem i nie będę się powtarzał....

A ...za te Niepoparte Żadnymi Faktami... POMÓWIENIA ... powinieneś dostać KOPA z buta w ten Twój... GŁUPI... RYJ... !!! .
I to są właśnie Moje Życzenia skierowane do Ciebie bezpośrednio z okazji Świąt Wielkanocnych .
...KTÓRYŚ RAZ Z KOLEI , WMAWIASZ MI COŚ CZEGO NIE ZROBIŁEM ... dlatego starannie uważaj , bo MIARKA SIĘ TYM RAZEM PRZEBRAŁA...
.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok