Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,ja zaczelam kapac Julke codziennie. Ona uwielbia sie taplac w wodzie wiec robie jej radoche co wieczor.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
daris- to się cieszę, że nie jest tak źle jak pomyślałam)).
A no będę mamuśka))), położna potwierdziła termin lekarza, a wiec 24 czerwiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh fajnie masz ze w lato urodzisz... spacerki to bedzie czysta przyjemnosc,bo my teraz to katusze ze sniegiem przezywamy hihi Ale nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo-przeciez juz niedlugo latooo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
a po lecie kolejna zimai tez sie bede męczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas - ja kapie Ide co 2 dzień, w emolientach.
Jak sie zrobi cieplej to pewnie zaczne ja kapac codziennie

Zdjecia z usg to super rzecz - choc ja musze przyznac, ze na poczatku jak lekarz pokazywal glowke, nozki, etc to ja NIC nie widzialam, niesttey nie posiadam wyobrazni dot ksztaltow i przestrzeni. Bardzo to przezywalam, ze nie widze tego, o czym mowi mi lekarz

Aga - wlasnie sie zastanawiam coz ta gruzlica zrobic ... na zoltaczke zaszczepilam maluszka, ale nad gruzlica sie zastanawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss ja też mam zdjecia z usg w ramce i taki sliczniutki obrazek wisi na ścianie hi daris o Ty szczesciaro,ja mam taki sam rytuał na wieczór kapiel ,masaż kremikiem ,jedzonko a mały i tak jak nadchodzi nocka nie chce zasnąc a jak śpi to i tak sie zaraz obudzi ale juz sie przyzwyczajam do tego że tyle razy musze do niego wstawać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,ja tez kapie Jule w emolientach. A codziennie,bo mamy strasznie cieple mieszkanie. Co do szczepienia na gruzlice to mam wyrobione zdanie na ten temat i na razie nie mam w planach szczepic Julki. Ale sama musisz zdecydowac co jest najlepsze dla Twojego dziecka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja myje malemu pupke przy kazdej zmianie pieluszki i tez nie wyobrazam sobie nie wykapac go wieczorem...on tez sie poci,mimo ze nie tak bardzo jak my dorosli Zreszta ja sobie tez nie wyobrazam nie wykapac sie wieczorem Poza tym tez mamy cieplo w lazience i w mieszkaniu-co sprzyja dlugim kapielom
Marzenie-on dopiero sie przyzwyczaja do tego rytualu i z czasem zapamieta i bedzie czekal na to i bedzie czul ze nadchodzi nocka Oby jak najszybciej hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja tez od jakiegos czasu kapie mala co dziennie od kiedy polubila kapiel to i dla niej i dla mnie to jest radocha
marzenie mi mala tez tak nie zasypia wlasnie dzis od godziny sie mecze zeby zasnela w lozeczku sama teraz maz przejal role zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witaj Marzenko-ciesze sie,ze ten sposob antykolkowy pomaga Olikowi Moj Gabrys tez nie placze przy kolkach tylko wydaje dzwieki jakby chcial zrobic kupke,prezy sie i czerwienieje na buzi Odkad mu podaje Bobotic oraz wode koperkowa i odgazowuje go to przechodzi kolki w miare lagodnie ale i tak sie meczy
Widze,ze dodane przez Nas fotki z usg Natalko wywolaly dziwne jak dla mnie negatywne odezwy Nie uwazam zdjecia z usg za az tak osobista sprawe... Coz w niej osobistego? To zdjecie jak kazde inne tyle tylko ze z brzuszka robioneNa upartego to i zwykle zdjecia Naszych pociech tez sa osobiste oraz tematy tu poruszane Na nk pelno kobiet dodaje tego typu fotki i jest ok A nawet mamuski wieszaja sobie w domciu takie zdjecia na scianie jak np.Marzenie albo stawiaja na komodzie oprawione w ramce jak Marzenie i moja siostra i nikomu to nie przeszkadza a wystawione jest w widocznym miejscu w salonieNo ale jak juz napisalam wczesniej kazdy ma prawo miec swoje zdanie na ten temat
Ja swojego synka kapie codziennie i bardzo to uwielbia Czasami dodaje do wody Oilatum i wtedy nie musze smarowac jego cialka oliwkaNiestety nie zawsze jest to dla Niego sygnal,ze pora isc spac Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok