Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Natalia1625 to fotka z dedykacja dla Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dobranoc mamuski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hejka dziewczyny jak spałyście bo ja znów kiepsko ale teraz ładuje akumulatory kawą w nocy to myslałam że zwariuje i juz wyjde z pokoju ale jak tylko Oli sie usmiechnął przy zmianie pieluszki i noszeniu na rekach to mi przeszło a potem miałam wyrzuty sumienia że byłam troszke zła że nie spi na szczęście teraz spi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie, pijesz kawke??? Ja nie moge,bo Julka wariuje. Raz wypilam sobie i nie spala przez caly dzien. Ale nie pomyslalam,ze to od tego. Ale jak na drugi dzien bylo to samo,to juz skojarzylam,ze to moze byc od mojej kochanej kawki I teraz to pije,ale zbozowa Oszukuje sie troche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEWCZYNY JA TEZ KĄPIE SYNKA CODZIENNE ALE OSTATNIO JAK BYLIŚMY U LEKARZA TO PANI DOKTOR ZAPYTAŁA MNIE O KĄPIELE I POWIEDZIAŁAM ZE CODZIENNIE A ONA NA TO ZE NIE MA TAKIEJ POTRZEBY ZE TO NIE DOBRZE DLA SKÓRY MALUSZKA I TAKIE TAM A MOJ SYNALEK UWIELBIA KĄPIELE WIEC KĄPIE GO CODZIENNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga całą ciąże nie piłam mojej kochanej kawki i dopiero od dwóch tygodni pije i tylko bezkofeinową i jedna na dzień więc mysle że tak bardzo mu nie szkodze i ten mój łobuz śpi w dzień a w nocy wariuje i tez sie bałam że nie bedzie mi spał przez dzień ale tak uwielbiam kawe że teraz juz nie moge sie powstrzymać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh NANA76 nie bede z toba polemizowac bo niby co to za osobista sprawa hahahaaha Goraco pozdrawiamy
Ja z kawy tez zrezygnowalam i pije tylko zbozowa-ktora wlasnie mi sie konczy a tu chyba nie ma co nie? Aga31 kupujesz w polsce czy znalazlas tu? Nawet sie tu jeszcze za nia nie rozgladalam ale tu wiekszosci tego co dobre to nie ma hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
a ja nie ma tego problemu bo nie lubie kawy i nie pijam w sumie nie wiem czy moge powiedzieć ze nie lubie jak nigdy nie spróbowałam żadnej kawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja w sumie nie pilam nigdy duzo kawy a jak juz to slodka i koniecznie z mlekiem-takze taki ze mnie smakosz kawy hihi
Ale zbozowa to mi po prostu smakuje-tez z mleczkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,czyli tez troszke oszukujesz,hi,hi Ja probowalam tej bezkofeinowej ale nie smakuje mi.
daris,mam taki wynalazek z Biedronki. Kawa o Poranku sie nazywa. 70%zbozowa +30% normalna rozpuszczalna. Super z mleczkiem
Moni,Julka tez uwielbia taplac sie w wodzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok