Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieki wielkie daris za odpowiedz... Rozumiem,ze nawet jak pekl to nie smarowalas tego niczym?A co z kapiela?Mozna ten babelek moczyc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kapalismy sie normalnie i nie smarowalam niczym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia, zuzia cudna, słodka jest

Witaj Oliwka

Wera, Ida tez na początku (jakoś przez miesiąc) spała bardzo dużo, jadła i spała i jadła i spała a w międzyczasie zmienialiśmy pampersy
Teraz nadal sporo śpi (ma 7,5 tyg) ale widze, że powoli okresy aktywności jej się wydłużają. Chodzi spać dośc późno, więc i dłużej śpi. Zdarza jej się płakać ze zmęczenia jesli przegapię moment kiedy ją uśpic i wtedy płacze. A w nocy jak uśnie to śpi pieknie przez 6 godzin, przestałam ją już budzić na jedzenie w nocy, bo ładnie przybiera i rośnie.
Zawsze pięknie śpi na spacerze, a potem dosypia mi jeszcze na ttarasie.

Nana - a co za szczepionke dostaliscie w szpitalu? Wydaje mi sie, że Ida nic nie dostawała.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia to byla szczepionka przeciw gruzlicy (BCG).W dniu wyjscia pielegniarka spytala mnie czy chce u nich zaszczepic synka przeciw gruzlicy a ja zgodzilam sie Dopiero teraz po 5 tygodniach wyszedl ten slynny babelek z ropkaAle to normalka,ze po takim czasie wyszedl Boje sie tylko,ze jak peknie to sie bedzie slimaczyl i nie wiem co wtedy zrobic...No ale na zas sie nie bede zamartwiala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Nana w szczepionki nie wolno ingierowac ,poprostu sama musi sie zagoic.Ja wiem ze my matki polki to juz bysmy przemywaly i cudowaly ale nie wolno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Mi polozna powiedziala ze jak babelek bedzie mial wiecej niz jeden centymetr ,to wtedy nalezy sie zglosic do lekarza.Mojej malenkiej tez juz sie ladnie goi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA 76 MOJEMU SYNKOWI DŁUGO SIĘ ŚLIMACZYŁ TEN BĄBELEK ALE NIE ROBIŁAM NIC SAMO SIĘ WYKLAROWAŁO I JEST OK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Czesć dziewczynki: ) ale mam zaległości aleks mój mały tak wyprawia w nocy od pewnego czasu i własnie wydaje takie dziwne odgłosy i przez to żle śpi chyba bo jak tylko go porusze to juz otwiera oczy nawet dwóch godzin w nocy nie pośpi spokojnie a za to w dzień śpi ja powoli sie przyzwyczajam że nie mam mamy obok siebie;( ten tydz mi tak zleciał że szok wybawiła mi tak dziecko że hej hihi w końcu pierwszy wnusio miłego wieczorku;*:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh kochana wkoncu sie ujawniasz na nowo hihi
To twoja mama juz pojechala???? No widzisz a ja w sobote bylam w twoich rejonach i chcialam zajechac na chwilke do ciebie tez ale mysle sobie-nie,bo mamusia jeszcze jest to nie bede przeszkadzac i nawet eska nie pisalam a jej nie ma heh
Musisz sprobowac jakiegos leku na kolke u Oliwerka,bo to ewidentnie ona go dopadla
Jestesmy na dzwonach kochana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
z ta szczepionka jak narazie sie nic nie robi u nas naszczescie

co do spania mala moja malutko spi w dzien prawie w ogole pozno zasypia ale w nocy spi jako tako
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok