Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witaj anula.kas
Ja tez niedawno tu dolaczylam ale wczesniej przez kilka miesiecy bylam tylko cicha czytelniczka tego forum...Dopiero niedawno sie odwazylam i zaczelam tu pisac Naszym malym minusem jest fakt,ze dziewczyny znaja sie tu juz spory kawalek czasu ale sa przemile i ciesze sie,ze tak cieplo przyjmuja NOWIZNY Wiec apel do nowych lub tylko czytajacych to forum-przylaczcie sie kobietki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
tuptusiowata jestes tylko rok mlodsza ode mnie

lady dosia zazdroszcze tez bym poszla heh przyjezdzaj do mnie i wyciagnij mnie na spacerek

co do wozkow ja wszedzie jestem z wozkiem inaczej sobie nie wyobrazam kiwi rema ica galerie metro autobus pociag no wszedzie

co do kawy ja czasem pije slaba rozpuszczalna z mlekiem Milenka sie tak samo zachowuje jak jej nie wypije heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Witaj anula maj juz niedlugo zobaczysz jak to szybko zleci ja tez dopiero co robilam testy ciazowe a tu juz koncowka pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Co do kawy to ja pilam caly czas w duzych ilosciach przed ciaza a jak zaszlam to kupilismy ekspres na kapsulki i teraz pije bezkofeinowa smakuje tak samo pysznie a jest zdrowa dla malemstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dziewczyny dzieki wielkie za odpowiedzi dotyczace zakupow z wozkiem Bardzo mi pomoglyscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Przeczytalam dzis rano bardzo smutna historie,ktora do teraz mnie trzyma...Niestety to nie pojedynczy przypadek bo wiem na ten temat dzieki bylej szwagierce

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,11...ie_ma_plodzika_.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna K.
(anula.kas)
Wiking
dziekuje za mile przyjecie i zdaje sobie sprawe, ze maj nadejdzie jak zbyka strzelil... i nie wiem czy mam sie bac, czy czekac ze zniecierpliwieniem hihihi w kazdym razie milo mi bedzioe dzielic smutki i radosci z Wami kobietki
a mam takie pytanko do Was, spotykacie sie gdzies w miescie, na zywo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
witaj anula.kas, ja tez nie tak dawno odwazylam sie tu napisac, ale czytam za to forum od bardzo dawna, ponad poltora roku juz bedzie.
Czyzbym ja narazie byla "na koncu" z terminem? a moze ujawni sie jakas przyszla mamusia z terminem podobnym do mojego (24 czerwiec- choc mąz liczy po cichu ze nasza kruszynka przeciagnie sobie termin do 29 i bede miala piekny prezent w dniu urodzin).
Dziewczyny, a w ktorym tygodniu Wy poczułyście ruchy Waszym maleństw??odrazu wiedzialyscie ze to wlasnie to?? u nas 19 tydzien, narazie nic nie czuje i strasznie sie nie moge tego doczekac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej anula.kas Mysle,ze jest i strach i zniecierpliwienie. To normalne w tym stanie Ale bedzie dobrze
AK83 , Tuptusiowata, to teraz za Was trzymam mocno kciuki anula.kas , za Ciebie oczywiscie tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(zywiolek3)
Wiking
Cześć mamusie , nana czytałam własnie ten artykuł i to co oni tam opisuja to niestety prawda ze tak sie dzieje w szpitalach w naszym pieknym kraju.Moze bym w to nie uwierzyła gdybym sama tego nie przezyła pamietam ze jak poroniłam pierwsza ciaze i moj ginekolog skierowal mnie do szpitala na łyzeczkowanie to ulokowali mnie najpierw w pokoju gdzie byly babki 4 babki po 60 tce na wycieice macic wszystkie i ja jedna i te ich spojrzenia , no a po 3 godzinach przeniesli mnie do pokoju gdzie była dziewczyna na koncowce ciazy na donoszeniu.Dla mnie to byl jakis szok , w zyciu takiego ponizenia i traktowania nie doswiadczylam .Juz nie wspomne jak psycha fajnie siada.No a jak płakałam to pielegniarka pytała zdziwiona czemu ja płacze ech szkoda gadac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok