Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kakariki masz racje,ze my mamuski to odrazu jak sie cos dzieje to bysmy smarowaly,przemywaly,chuchaly i dmuchaly na to- dlatego wolalam sie upewnic czy powinnam to ruszac Halas wlasnie obawiam sie na zas,ze zacznie mu sie slimaczyc i nie chcialam sama w to ewentualnie ingerowac stad moje pytanko bylo do Was doswiadczonych w tej kwestii mam Marzenko witaj Widze,ze laba Ci sie juz skonczyla i trzeba znow zakasac rekawy Zawsze jest tak,ze co dobre to szybko sie konczy Ale Oli juz duzy chlopak sie robi wiec spoko dasz rade Buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
hejjj) pisałam tu jakiś czas temu, dziś się przypomnę i zarazem pochwalę, dziś mieliśmy usg, oto nasza mała dziewczynka))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witaj Natalia1625
Usg to wspaniala sprawa... A emocje towarzyszace temu badaniu trudno opisac,bo to istny mix pozytywnych matczynych odczuc Nie ma to jak zobaczyc swoja kruszynke na monitorze,jak wyglada,co tam w brzuszku robi,jak sie ulozylo i czy jest zdroweA do tego pamiatka na cale zycie w postaci zdjec i ewentualnego filmiku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Hmm a to my nie miałyśmy tej szczepionki zajrzałam do listy szczepien i chyba grużlica jest szczepieniem nieobowiązkowym w Norwegii? I wiecie może do kiedy można na nią zaszczepić?
Dziewczyny, wszystkie szczepiłyście dzidzie na gruźlice?

Marzenie - ja właśnie testuje Gripe water na kolke, bo u nas dzisiaj awaria mysza popłakuje i się pręży, dostała już jedną dawkę i wygląda na to że jest lepiej - uspokoiła się i usnęła u tatusia na klacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia mnie pytali czy chce zaszczepic Gabrysia i dali mi wybor a ja z checia skorzystalam dla dobra synka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Natalia1625 fajniusi bobasek na tym usg...Niech rosnie zdrowo w mamy przytulnym i cieplutkim brzuszku
A tak wygladal moj synus w brzusiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
ooo NANA76 Twoje zdjecia takie wyrazne,moje niestety male takie,nie mamy niestety skanera, wiec zrobilam zdjecia aparatem.
NANA76- oj świetna sprawa to usg, a jeszcze taka wspaniala polozna nam je robila, powoli wszystko pokazała, opisała. Powiedziala ze malutka jest bardzo żywotna i ruchliwa, ma dosc dlugie nozki i duze stopy))ja nosze rozmiar 39, wiec nie tak duzy, ale moj brat ma 46 wiec kto wie jak to z nia bedzie)).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej dziewczyny czy przed porodem obnizyl Wam sie brzuch? Jesli tak to ile wczesniej? Mi zostal niecaly miesiac a brzuchol sie obnizyl i wypchnal do przodu mam nadzieje ze to pierwsze objawy i ze maly wyskoczy wczesniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Natalia skoro Ty masz rozmiar buta 39 a Twoj brat 46 to moze Twoja niunia bedzie miala wyposrodkowany rozmiar?To oczywiscie zart...Ciesze sie,ze Twoja niunia rosnie i ze jest z nia ok...Wlasnie dzieki cudom techniki mozemy spac spokojnie wiedzac,ze po takim badanku wszystko jest ok z naszymi pociechami A gdyby bylo cos nie tak nie daj Boze to zawsze mozna dzieki temu badaniu wczesnie interweniowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok