Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamusie mam pytanko-czy tu w Norwegii mozna tak jak w Polsce wjezdzac do marketow i sklepow z wozkiem dzieciecym?Nie kojarze abym widziala kiedykolwiek mamusie z wozkiem w markecie lub sklepie Widzialam tylko,ze wsadzaja dziecko do fotelika w wozku do zakupowChce sie niedlugo wybrac na wieksze zakupy i nie wiem czy moge wjechac wozkiem czy musze synka wsadzic do tego fotelika!Dzieki za ewentualne odpowiedzi i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Prezent był by super w takim razie Ja z kolei mam jeszcze 20, bo 21 kończę 21 marca A chcieliśmy aby synuś urodził się w marcu, bo ja jestem z marca, mężuś z marca, męża mama z marca, męża babcia też z marca oraz mój tata też z marca Więc zobaczymy jaką tradycję da Nasz synuś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
W spozywczych tez raczej nie widzialam ale mysle ze nie ma z tym zadnego problemu , natomiast w centrach handlowych i sklepach odziezowych jak najbardziej! Pelno jest mamus z wozkami zwlaszcza na dziale dzieciecym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja też nie widziałam aby w spożywczych sklepach wjeżdżały mamuśki z wózkami. Najczęściej widziałam właśnie w tych fotelikach do wózków spożywczych albo ogólnie w nosidełku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Tuptusiowata to marcowa z Was rodzinka hi a co do tych wózków w sklepach to ja widziałam w Kiwi jak babka jezdziła z wózkiem dzieciecym i raczej nikt jej uwagi nie zwrócił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczeta,ja jezdze z Julka po sklepach i nigdy jej z wozka nie wyciagalam. Nikt nigdy mi nic nie powiedzial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Ja normalnie wchodze do sklepu z wozkiem ciezko by bylo wyjac dziecko z wozka jak jest minusowa temperatura a dziecko ma 2 miesiace.A poza tym mialabym zostawic wozek na zewnatrz odpada Nikt nigdy mi jeszcze uwagi nie zwrocil wiec smialo dzieciaczki w wozki i na zakupy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ja tez wchodze z wozkiem. moze to dla wygody przekladaja dzieci z wozka, bo jak idzie sie samemu to ciezko pchac wozek i do tego jeszcze koszyk albo wozek ze sklepu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
My wpinamy fotelik w stelaz wozka, ale widzialam tez wozkow duzo zarowno w spozywczych jak i centrach

witaj Tuptusiowata To Wy dziewczyny juz zaraz, zaraz Powodzenia

aguss - my wyruszylysmy dzis na spacerek, ale u nas tylko minus 5
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna K.
(anula.kas)
Wiking
Witam Was kochane mamusie. Od jakiegos czasu przygladam sie Waszym ploteczkom i chetnie do Was dolacze dziewczynki. Ja jestem na razie przyszla mamusia, moj babel urodzi sie dopiero w maju, ale milo mi bedzie z Wami pogadac. Pozdrawiam wszystkie i do napisania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok