Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
witam nowe mamuski
wszystko szybko zleci. jeszcze ja niedawno sie nie moglam doczekac a Wiki ma juz ponad 2 tyg

Nana straszny ten artykul....brr. nie lubie takich rzeczy czytac bo od rrazu sie wczuwam w to wszystko. ale niestety takie realia :-/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
anula czy to Ty czy nie???? hehe Imie Ania i termin na maj wiec to musisz byc Ty kochana hehe witaj na forum??? jak tam forma??? buziaki od nas:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Nana aż sie łezka kręci okropne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Marzenie ty to wszystkich znasz poza forum
a co do 1szych ruchow to ja tychslynnych babelkow, musniec nie wyczuwalam, dopiero okolo 20 tyg moze 21 poczulam te ruchy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja poczulam juz w 16 tygodniu. Julka wczesnie zaczela mnie kopac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
mój pulchniutki skarb ma 6 tygodni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehe Wera nie wszystkie kobietki znam ale Anula to na pewno ta Anula o której mysle hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana ten artykuł jest okropny, czytałam to juz w weekend... ehh szkoda gadac naprawde. Jakiś czas temu byla w pl wielka akcja i społeczna dyskusja wlasnie na ten temat - na temat traktowania kobiet roniących, ich praw, etc.

Dziewczyny zobaczycie jak Wam szybko zleci, nim się obejrzycie będzie po kilka razy wstawac w nocy, bynajmniej nie na siusiu

Ja pierwsze ruchy poczułam dośc pozno, w okolicach 22 tygodnia i na poczatku mialam wrazenie, ze mi burczy w brzuchu, a potem jakby mala rybka mi sie tam pluskala. Ale uwierz, ze wkrotce bedziesz czula wyrazne ruchy - ciosy karate pod zebra i w inne czesci ciala

aguss - zebys Ty tylko troszke blizej mieszkala ;0)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
WITAM NOWE MAMUŚKI NANA URYCZAŁAM SIE STRASZNIE PRZY CZYTANIU TEGO ARTYKUŁU BOŻE TO SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚĆI NORMALNIE BRAK SŁOW !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
Cześć wszystkim mamuśkom
jestem już mamą i w lipcu zostanę mamą po raz drugi.
Mam pytanie odnośnie wyboru położnej, kiedy to się robi i gdzie?
Jest to moja pierwsza ciąża prowadzona w No i jestem zielona.
Byłam już u lekarza, pobrali mi krew na badania i tyle.
Dostałam już zaproszenie ze szpitala na usg, idę 20 lutego.
Ale zastanawiam się co dalej, kiedy kolejna wizyta u lekarza, nie biorąc pod uwagę tego usg w szpitalu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok