Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ahaaa,myslalam ze gdzies tu znalazlas kawe.Nie znam tej porannej twojej z biedrony Ja pije zwykla Inke i juz mam tylko moze na dwie szklanki Musze sie dzisiaj w sklepie tu rozejrzec-moze akurat cos w podobie znajde
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris no wlasnie nie rozumiem co mialas na mysli piszac,ze nie powinno sie pokazywac na forum zdjec z usg bo to OSOBISTA SPRAWA??? To raczej indywidualna sprawa kazdej mamy czy chce pokazac focie z usg swojego maluszkaI zgodze sie,ze to osobista sprawa ale pod katem wyboru czy to zrobic czy nie a nie pod katem,ze to zle Zreszta niewazne i masz racje-nie polemizujmyRowniez pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hmm moj maluszek ma ciemieniuche-znacie moze jakies domowe babcine sposoby na nia oprocz smarowania oliwka i wyczesywania,czy to moze taki standart ta oliwka i trzeba sie tego trzymac..?
Jedziemy zaraz na szczepienie brrr,zobacze czy bedzie bardzo plakal-bo jak tak to nastepnym razem sprobuje z ta mascia emla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,ta oliwka to wlasnie taki standart Wiec uzyj i zobaczysz czy pomaga Trzymamy za Natanka kciuki Ale na pewno bedzie dzielny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Natan dzielny chłop na pewno nie bedzie płakał Aga a ja mam pytanko do Ciebie miałas rację z tym papierem co kiedys pytałam o uznanie ojcostwa i to mi wtedy przysłali i mój to wypełnił i zawiózł osobiście i powiedz mi oni teraz mi przyśla akt urodzenia jesli wypełnilismy ten papier???czy mam sie gdzies udac bo ja juz zgłupiałam ile mam czekać na ten akt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,przyjdzie do domu. Ja tez troche na to czekalam. Chyba z 2 tygodnie. Wiec sie nie martw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no to super uspokoiłas mnie ech cały czas trzeba na cos czekać mam nadzieje że z paszportem nie bede miała problemów i że zdążę wyrobić przed swietami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MARZENIE W NORWEGII TO STANDARD ZE SIĘ ZAWSZE CZEKA NA WSZYSTKO CZASAMI NAWET JUZ CIERPLIWOŚCI BRAKUJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie my tez nie mamy jeszcze paszportu brak auta trzeba metrem smigac a boje sie ze jak Milenke obudze na zdjecia to pozamiatane do domu nie dojedziemy lobuziara z niej straszna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Trochę mnie tu nie było i tyle postów do nadrobienia z czytaniem Czytam i zapamiętuje te wasze już sprawdzone sposoby dla maluszków Ja dopiero termin porodu na 26 lutego, to już niedługo i nie mogę się doczekać Wczoraj odebrałam dwie paczuszki dla malucha z dwóch różnych aptek apothek1 i vitusapotek i ten pojemnik na brudne pieluchy. Teraz czekam jeszcze na bony z rimi i libero oraz próbki kosmetyków z wellda. Zastanawiam się też nad zamówieniem książeczek z goboken.no Muszę stwierdzić, że zawartość paczek zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Tyle tam tego. Nawet prezent dla tatusia był w jednej paczce )

Sliczne są te Wasze wszystkie pociechy

Pozdrawiam wszystkie mamy i przyszłe mamy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok