Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
oo tuptusiowata a jak sie czujesz w ogole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aguss ja chce załatwić paszport jak najszybciej bo w marcu chce w końcu jechac do domu bo tu głupieje sama całymi dniami;( a jak juz sie robi ciemno to mi sie spac chce jeszcze ta zima cholerna;( dzis nici ze spaceru bo mrozisko duże ;( chce wiosny ale polskiej wiosny he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie no my wlasnie tez chemy pod koniec marca jechac do polski i musimy sie odwazyc tam jechac heh oj nawet nie wiesz jak bardzo ja chce wiosne
a w domu tez glupieje jeszvze teraz maz ma 2 zmiane zwariowac mozna a mala tak bzduruje ze nic sie nie da zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
WITAJ TUPTUSIOWATAMIŁO POZNAĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
czuje się bardzo dobrze aczkolwiek doskwiera mi mój problem biodra i kręgosłupa Lekarz powiedział, że kręgosłup to normalka, że boli przy takim obciążeniu ale jeśli po urodzeniu z biodrem będzie tak samo czeka mnie chyba operacja ;/ ale zobaczymy jak to bedzie. Na razie chodzę jak kulawa kaczka ale daje radę jakoś. )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Z paszportem to meksyk jeden wielki. My mamy ok 600km do Oslo i musimy sie wybrac w marcu zeby go wyrobic, no a z tego co czytalam to z mala trzeba wiec czeka nas podroz przez gory...brrr.
A co do czekania to fakt, ja do dzis jeszcze nie dostalam odp z NAVu o macierzynskim mimo ze minal okres oczekiwania. A jak bylam w Navie tydz temu w piatek to juz mnie informowali ze list z Oslo jest wyslany. A tu juz poltora tyg minelo a za listem ni widu ni slychu. . .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
my tez jeszcze paszportu nie mamy wlasnie - Kasia ile czekaliscie na paszport Zuzi od zlozenia papierów?

ja kawy generalnie nie pije, czasem filizanke bezkofeinowej najbardziej mi brakuje kolci, oj... bo ja to mega fanka babelkow w kolci jestem, ehhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Witaj Tuptusiowata no to mamy podobne terminy ja mam teoretycznie na 23 ale lekarze mowia ze raczej bedzie wczesniej i ja tez wolalabym wczesniej bo juz wszystko boli i meczy pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
To życzę Tobie zdrówka aby tak ból nie męczył do czasu porodu I zauważyłam, że również jesteś ze Szczecina jak mój mężuś

Mam takie wrażenie, że jestem tutaj na forum najmłodsza z przyszłych o obecnych mam Kobietki w jakim wieku rodziłyście swoje pociechy?

A co do paszportu to ja aż się boję jak my będziemy musieli załatwiać i jechać z maluchem do Oslo. Również mamy ok 600 km ;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hmm ja mam jeszcze 28 ale pisze jeszcze bo urodziny mam 15 lutego wiec po cichu liczymy z mezem ze bede miec fajny prezent urodzinowy jesli synek zechce wczesniej wyskoczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok