Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Dziewczyny mam pytanie Czy szczepilyscie swoje malenstwa przeciw zoltaczce i gruzlicy ?Wiem ze te szczepienia nie sa obowiazkowe , wiec dlatego pytam bo sama nie wiem jaka podjac decyzje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Kasia, o tej akcji Rutkowskiego to czytalam w czerwcu, to paranoja jakas z ta instytucja tutaj, wiedzialam juz o tym wczesniej kilka lat temu byla podobna sytuacja.

Ja to sie teraz zastanawiam, bo choruja na depresje , bylam w szpitalu pozniej w sanatorium, zeby tylko mi nic nie zrobili, czasem az dreszcze przechodza,

Pocieszam sie tym, ze psycholog napisala, ze depresja u mnie wziela sie od tego, ze zabrali mi Emilka zaraz po urodzeniu nie mowiac dokladnie czemu, po zatym bylam po tym gazie to i tak nie rozumialam o co chodzi, dopiero po 2 godzinach sie dowiedzialam gdzie jest moj synek.

To jest chore tutaj , ja rozumiem jesli patologia jakas to wiadomo ze dobro dziecka najwazniejsze, ale zeby normalnej rodzinie, bo musza uszczesliwiac bezdzietnych norwegow to juz przegiecie na maksa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kakariki ja szczepiłam mojego maluszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kakariki , a ja nie szczepilam. Musisz sama podjac decyzje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
U mojego przedszkolaka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Super mama+ 2 super dzieciaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kalba super zdjęcie Jaka super sexy mama w świetnej formie! Maluchy cudne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
a to Ida w dniu wyjścia ze szpitala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
OOO jaki przystojniak z Emila A jaki duzy juz Ale ten czas leci. Dzieciaczki rosna jak na drozdzach Moja Julka w sobote bedzie miala 4 miesiace
Zamyslona Jula
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok