Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
lady_dosia to tak jak podczas mojego pierwszego porodu. Ja ten wlasciwy, bialy pokarm dostalam w piatej dobie po cesarce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kalba a w tzw miedzyczasie dokarmiałaś dzidzie sztucznym mlekiem? Bo mi nie kazali tylko kazali ją przystawiac do piersi, wiec tak robie, ale nerwa mam, że ona głodna jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja to sie wczoraj strachu najadłam. . . .
Jadlam normalnie obiad i chcialam wstac od stolu, i nagle podczas wstawania zlapal mnie jakis skurcz, jakby kolka w lewym boku na dole musialam przysiasc. I co chcialam wstac to coraz mocniejszy ból miałam. A potem juz przez caly dzien praktycznie mnie co chwile lapal skurcz w tym miejscu. Nie wiem co to było nawet. . . .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Najpierw dawalam tylko piers, ale potem polozna zwazyla mala i postanowila, ze bede dokarmiac butelka.Nina moglaby wisiec na cycu 3 godziny bez przerwy a i tak za pol godziny jest glodna, wiec glownie butla u nas idzie. dzisiaj w nocy wstala tylko raz-o 2 w nocy i zjadla 90ml mleczka, potem dopiero o 7 wstala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
u mnie chyba rusza laktacja, ewidentnie to czuje po wielkości cycka
Ida je co 2-3 godziny, ale po 15 minutach na cycu zasypia tak, że nie ma jak jej dobudzić i dać drugiego cyca.... Wiec je wahadłowo...
Byłam dziś w helsestasjon ją zwazyc, bo sie bałam, że waga spada, ale jest ok, od niedzieli-czyli wyjścia ze szpitala przybrała 130 g.
Ale to zasypianie na cycu mnie nie cieszy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, my po mikolajkach

mam pytanie, bo czy tam tak te forum, co sie dzieje tu w NO. i az sie boje wracac, co Wy myslicie o tym zabieraniu dzieci??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR 12 LEPIEJ NIE MYŚLEĆ BO AŻ WŁOSY SIE JEŻA NORMALNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
wiem wiem... ja teraz w polsce ale szczerze to nie mam ochoty tam wracac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kasiar gdzie to pisze bo nie umiem znalez;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak