Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
Aga ja dałam Oskarowi jabłuszko nie powiem zeby mu specjalnie smakowało ale potem podobnie jak Julka i tak chciał cycka jednak cycuś mamy najlepszy dla niego hihi a w nocy tez mu apetyt dopisuje wstaje z 4 razy na pewno juz przestałam liczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie pij kwasne soczki

dziewczyny a idzie tu kupic grysik albo cos podobnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aguss ja cały czas piłam sok z pomarańczy i duzo wody mineralnej i czemu mam to białko to nie wiem;( nawet opuchnięc żadnych nie mam bo tez sie mnie połozna pytała o to ale mam nadzieje że nie zaszkodzi to dziecku i za tydz bede miała lepsze wyniki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dziewczyny mam takie pytanko do Was?? czy któremuś z waszych maleństw wyskoczyły takie małe kaszaki na brodzie i wokoło ust?? mój mały ma właśnie takie krostki, są też one troszkę czerwone.Niewiem jak się tego pozbyć, no i ma czerwone krostki na brzuszku chyba go to nie swędzi bo się nie kręci, ani nic z tym nie robi. Jem to co zawsze, a czy to możliwe że na zęby się szykuje?? ostatnio strasznie swędziały go dziąsełka.a już za dwa tyg będzie miał 6 miesięcy, ach jak ten czas leci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie ale wiesz taki sok wyciskany nie ze sklepu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie ale wiesz taki sok wyciskany nie ze sklepu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss dobrze że mam elektryczna wyciskarke bo tak to idzie sie namęczyć hehe a tak to w ogóle kupiłam te soki żurawinowe,pyszne są
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dziekujemy za gratulacja i ,zyczenia, postaram się wrzucić jakąś fotkę jak sie ogarniemy.

Marzenie - mi ciagle mowili ze mam proteiny w moczu, nie przejmuj sie jesli sa to niewielkie ilosci. Ja pilam taki sok co w Meny kupowalam, w kartonie bialym ze zdjeciem zurawiny, 1,5 l za ok 40 koron chyba?
Tez ciagle myslalam kiedy to sie stanie, kiedy urodze.... w srode wyjatkowo dobrze sie czulam i na czw zaplanowalam tyle rzeczy.. ale o 1.30 w nocy odeszly mi wody a o 4 juz nas przyjeli na oddzial, wiec doo 22.28 kiedy mialam cesarke troszke sie zeszlo...

To co musze powiedziec to, ze opieka w moim szpitalu na 6+, szczegolnie jedna polozna która byla ze mna caly czas i potem przychodzila mi pomgac w karmieniu, gdybym mogła to bym ja wycalowala.... W ogole to jestem taka szczesliwa!!!!!!!!!!!!

Wera, u mnie w szpitalu dla dzieci byly kaftaniki z dlugim rekawem oraz majtaski + kocyki

Ja nadal czekam na pokarm wlasciwy, poki co mała co 3 godz na cycu wisi.
Kalba po jakim czasie u Ciebie po cesarce sie zaczelo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia a czemu miałąś cesarkę??? taka niunia była duża??? no właśnie mam nie duzo tego białka i mysle że zniknie szybko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
niestety wystąpiły komplikacje w czasie porodu, zatrzymała sie akcja, nie postepowało rozwarcie mimo ładowania oksytocyna po ktorej w kulminacyjnej fazie miała co 2 min skurcze, mała nie schodziła do kanału a ja dostałam jeszcze wysokiej goraczki ;( wiec po 20 godzinach zdecydowali sie na cesarke, bo mogłoby to jeszcze z dobe trwac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok