Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Niusia89 , ale super przystojny mikolaj z Gabrysia
lady_dosia,Ida sliczniutka
I przylaczam sie do zyczen Agnieszka,wszystkiego najlepszego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
My równiez życzymy jubilatce wszystkiego najlepszego samych radości i usmiechu każdego dnia

A Ciekawe jak Marzenie....

Dziewczyny jakie fajne Mikołajki macie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Ida śliczna dziewczynka nie myslalam ze takie malenstwo a juz tak cudnie moze sie uśmiechac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,a ile w koncu Ida wazyla i jaka dluga byla?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Ida wazyla 4150 i mierzyła 48 cm, ale wcale nie jest taką Klusia jak by sie mogło wydawać

Za jeden jej usmiech poszłabym pieszo na koniec świata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
owie3ka ooo w końcu ktoś kto ma termin po mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziekuje dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Agnieszka wszystkiego najlepszego buziaki
lady_dosia Ida jest sliczna i ma slodki usmiech ,

U nas byla dzis pani fizjoterapeutka , bo po ostatniej wizycie w helse , lekarz stwierdzila ze Emil nie moze przekrecic tak samo glowy w prawo jak przekreca w leweo. Dzis przyszla i cwiczyla z malym , okazalo sie wszystko dobrze, pani lekarz sie pomylila nic takiego sie nie dzieje, ale za to przy okazji zapytalam sie fizjoterapeutce o rozne cwiczenia rozwojowe i mi pokazala, moge sobie teraz sama z Emilem cwiczyc, maly ma ubaw przy tym i ja tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
spuźnieni3 no tak termin mam po tobie ale bedziemy widziec w kwietniu jak to wszystko bedzie narazie sobie nie wybrazam siebie jak rodze dziecko ufff pewnie bedzie cieżko ale warto sie nameczyc zeby poźniej cieszyc sie dzieciatkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Moje kochane dziewczyny jeszcze nie mam Oliwierka;( a nie pisałam bo od pon. nie mam neta i teraz jakos mi sie tylko udało przez telefon na chwile wskoczyć kochane jesteście ze o mnie pamiętacie ja mam juz jakieś kłucia w dole brzucha coraz częstsze i brzuszek tez juz niżej więc mam nadzieje że w następnym tyg nadejdzie ten wielki dzień a co do porozumiewania sie przy porodzie to ja to chyba nawet nie beknę słowa z paniki hehe Lady dosia to mały pączuszek Ci sie urodził a i Aguss dołączam sie do życzeń spełnienia marzeń i dużo zdrówka i miłości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok