Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jesli o paszport chodzi to my skladalismy wniosek w poniedzialek i pani w okienku mowila zeby po odbior zglosic sie za dwa tygodnie Na co liczymy, bo wybieramy sie polske pozwiedzac troszke i na Mazury smigamy 23 grudnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochane w srode w Viking Lotto kumulacja!!
Szczesciu trzeba pomagac wiec wysylajcie kuponiki-moze sie ktorejs z nas uda to sie podzielimy bo bedzie czym 147 milionow koron do zgarniecia
Jutro w Lotto tylko skromne 15 milionow kr ale i tak wyslalam hihi lepszy rydz niz nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris super święta na mazurach po prostu bajka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
daris napisał:
Kochane w srode w Viking Lotto kumulacja!!
Szczesciu trzeba pomagac wiec wysylajcie kuponiki-moze sie ktorejs z nas uda to sie podzielimy bo bedzie czym 147 milionow koron do zgarniecia
Jutro w Lotto tylko skromne 15 milionow kr ale i tak wyslalam hihi lepszy rydz niz nic

Powodzenia w Lotto Daris. Statystycznie 17000 razy jest wieksze prawdopodobienstwo , ze urodzi Ci sie dziecko z Downem niz glowna wygrana w lotto. Czego Ci nie zycze, natomiast 6 i owszem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Brzusio po cesarce nie boli i nie bolal, bo pierwsze trzy dni ciagle dawali mi srodki przeciwbolowe zanim cos poczulam A jak do domu wrocilam to ani razu nie wzielam zadnej tabletki i nic mnie nie boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
dziewczyny czy ktoras z was podawala swojemu dziecku antybiotyk Apocillin?jest ochydny i Kuba juz mi po nim wymiotowal wczoraj-nocka jak z koszmaru.rano oczy mialam jak opony od ciagnika.wiem ze mozna go mieszac z sokiem ale to niestety nie pomaga...zastanawiam sie czy moge go pomieszac z mlekiem-wiem ze niektorych antybiotykow nie mozna mieszac wiec prosze o podpowiedz jezeli ktoras z was wie cos na ten temat.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,poczytalam forum norweskie i mamy pisza,ze smak ma okropny. Mieszaja ze wszystkim. Z mlekiem,jogurtem, sokiem. Jedna mama napisala, ze miesza z dzemem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Tysia ten antybiotyk jest biały? Jak dobrze pamiętam moja córka przyjmowała ten antybiotyk i nie było większego problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
hej, dzis Emil konczy 3 miesiace. Narescie udalo sie uregulowac godziny spania, teraz przesypia 10 czasem 12 godzin w nocy bylismy na pierwszym szczepieniu, plakal jak sie wkuwala , ale potem juz bylo ok, nie mial goraczki ani nie byl marudny takze wszystko dobrze.

daris, to ja zagram , a co mi tam moze sie trafi hehe

tysia tez czytalam o tymantyboityku i tak jak mowi aga z dzemem daja najczesciej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ola,ale masz dobrze Julka tez spi ale w miedzyczasie je z 5 razy Dziasiaj akurat nie bardzo mi przeszkadzalo,bo sie nie kladalam w nocy. Czekalam na mecz siatkowki. I juz do tej pory nie spie. Gratulacje dla Emilka Rany, 3 miesiace Jak to szybko minelo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok