Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia.GRATULACJE Calusy dla Was
Monia,musialam odespac te maratony meczowe Julka w porzadku. Tylko dobija mnie to jej jedzenie w nocy. Dalam jej ris grøt. Wcina az jej sie uszy trzesa. Ale zaraz po tym i tak cyca chce
marzenie,wiem,ze sie denerwujesz. Te ostatnie dni sa pelne obaw. Ale dasz rade. Nawet nie wiesz jak to szybko zleci i bedzie juz po wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Justyna oni raczej powinni od razu mu dac jakis zastrzyk, szczepionke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
marzenie, a brzuch juz ci sie opuscil?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Gratulacje lady dosia duzo zdrówka dla Was;*:* no i szczęściara z Ciebie że udało Ci sie urodzić w terminie to teraz moja kolej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Wera zauważyłam że jest troszke niżej ale nie aż tak żebym miała brzuch miedzy nogami ale wydaje mi sie że sie obnizył bo mnie teraz tak uciska na pęcherz że koszmar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marzenie-trzymam kciuki za Ciebie teraz kochana Z tym brzuchem to jest roznie-mi sie wogole nie obnizyl..
U nas dzisiaj przelomy same hihi Konczymy dzis miesiac,wazymy 4.5kg, mierzymy 57 cm i nie nosimy juz pieluszek dla maluszkow "newborn" hihi Pozdrawiamy dziewczyny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny właśnie byłam u połoznej no i oczywiście teraz ja mam jakieś proteiny w moczu ale powiedziała że śladowe lecz ja i tak sie zaczęłam martwic zebym jakiejś wiekszej infekcji nie złapała teraz ja musze jechać po ten drogi soczek z zurawiny bo on chyba najlepszy prawda???? no chyba że coś innego piłyscie na białko w moczu????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ktos pisal kiedys o sokach z pomaranczy i cytryny, wiec pewnie kwasne soki. Moze tez i kiwi w takim razie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A jak ubieraja polozne w szpitalach dzieci? W spioszki czy tylko jakies body i je w cos owijaja?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,Ty sie przestan martwic Wszystko bedzie ok
daris,to Natan rosnie jak na drozdzach Czym Ty go karmisz?, he,he
wera1517 , mojej Julki polozne nie ubieraly. Pierwszego pampersa i kaftanik zalozyl moj maz Potem zawinieta byla w pieluche flanelowa i kolderke. Ja potem zalozylam jej pod szpitalny kaftanik body bez rekawkow. Ale mozna zakladac co sie chce. Korzystac ze szpitalnych albo swoich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok