Gratulacje dla PauliOl!! ...chociaz pewnie nie w glowie jej teraz czytanie forum. Ja mam termin na poniedzialek chociaz mysle, ze moze sie to zdarzyc lada chwila. Mam nadzieje, ze uda mi sie odroznic wlasciwy porod od skurczy przepowiadajacych. Gdzies przeczytalam, ze skurcze wlasciwe sa tak dotkliwe, ze nie da sie np rozmawiac przez telefon i teraz za kazdym razem jak mnie cos zaboli to narzeczony pyta sie mnie czy moge rozmawiac przez telefon
Jesli chodzi o wyprawke to wszystko kupowalam w Polsce, zrobilam to za jednym wyjazdem i wrocilam praktycznie ze wszystkim, na wozek musialam jedynie poczekac bo wybralam konkretny i trzeba bylo poczekac na realizacje zamowienia. Ale przypadkowo znalazlam strone
endo.pl/ gdzie maja tanie ciuszki, poza tym allegro.pl jest niesamowitym zrodlem wszystkiego, niektorzy sprzedaja cale komplety, nowe i uzywane. Niektorzy zgadzaja sie tez na wysylke zagraniczna. Tak jak Dziewczyny wczesniej pisaly warto pogrzebac w wyprzedazach, bo ceny sa czesto nizsze niz te w Polsce.
Poza tym ja chcialam dobrze, a myslalam, ze oszaleje. Postanowilam zaopatrzyc sie we wszystko w hurtowni - tyle, ze wybor byl taki, ze stalam pol godziny przed sciana ze smoczkami i nie wiedzialam co wybrac. Trudne decyzje dla rodzicow po raz pierwszy. Musialam byc bardzo racjonalna w wyborach. Tutaj trzy rzeczy do wyboru i albo sie lubi co sie ma albo nie ma nic innego.
Pozdrawiam Was Mamusie, moze z ktoras spotkam sie na porodowce

.
Ania
P.S. Dziwi mnie troche szybki porod Pauli - a mowia, ze dziewczyny sie nie spiesza na ten swiat. Moja postanowila potwierdzac ta teorie.