Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
OLA GRATULACJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aleks26, Gratulacje Jaki romantyk

Marzenie- ciężki ten ostatni miesiąc, ale idzie jakoś wytrzymać.... Ja to psychicznie nawet sie nieżle trzymam, a ostatnio jakis przypływ energii od 2 dni odnotowuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aleks szczęściara z Ciebie że masz takiego romantyka no i gratulacje lady dosia gdyby nie te noce nieprzespane to wszystko było by ok tylko że jak ja sie nie wyspie to chodze potem w dzien i marudze i sama czasami ze soba nie wytrzymuje a dziś w nocy przekręciłam sie na plecy i gdy sie obudziłam to myślałam że nie wstane tak mnie bolały w życiu bym nie uwierzyła że w ciązy sie tak zle śpi przynajmniej mi zle ostatnio ale juz dosyc narzekania he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a w którym tyg wasze malenstwa dziewczyny sie okreciły juz główką do dołu?

No mi jest niewygodnie tez spac, najbardziej jeszcze mi pasuje chyba wlasnie na plecach , bo jak tylko leze na boku to jestem skopana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No mi juz jakis czas temu sie ułozył główką w dół a teraz mam 35 tydz i 4 dzień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no ja za 4 dni zaczynam 34tydz , za 2 tyg mam wizyte u lekarza i musze spytac jak to jest z tym okrecaniem, bo jakos nie spieszy sie mojemu malenstwu sie okrecac, a w sumie to chyba juz czas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
u mnie Ida sie okrecila zaraz jakos po 30 tyg, ale wtedy lekarz powiedział, ze to nie jest jeszcze ostateczne i może jeszcze fiknąć kozła jak jej się zachce..
Ale nie fiknęła i juz została w tej pozycji

Marzenie - ja też tak miałam i wiem o czym piszesz... to niewyspanie to koszmar, bo niby lezysz w łóżku, spać Ci się chce jak cholera a usnąć nie idzie.... ja pochłonełam w tym czasie pare ksiazek. Ale od jakichs 2 tygodni (odpukac) spie calkiem, calkiem, z przerwami na toalete oczywiscie ale jak wracam szybko usypiam. Nawet kopanie mi specjalnie nie przeszkadza, ale w dzien potrafie dostać takiego kuksańca, że mam wrażenie, że zaraz mi skóra na brzuchu pęknie.

U mnie o spaniu na plecach nie ma mowy, bo po chwili zaczynam sie przyduszac, pozostaje lewa lub prawa strona, ale strasznie sie wierce, bo jak za dlugo spie na jednej stronie to mi krew do dloni nie doplywa i trace czucie.
U mnie dzisiaj 38 t 3 d
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczeta, czekam z niecierpliwpscia na Wasze rozwiazania Trzymam kciuku mocno za porody lekkie i przyjemne Moge kilka slow naskrobac bo panienka Julcia usnela w koncu W miedzyczasie wstawilam pranie i nawet obiad sie gotuje Ale do tej pory to na zmiane nosilam ja na rekach albo lezalam z nia i spiewalam piosenki. Wtedy nie marudzi za bardzo. Ale cwana z niej bestia. Usnela na ramieniu ale zlapala sie moich ramiaczek z koszulki i jak ja chcialam odlozyc to puscic nie chciala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
U mnie Ninka przekrecila sie glowka w dol w 32 tygodniu, a 2 tygodnie temu wsunela glowke w gorny kanal rodny Ale moja pierwsza coreczka przekrecila sie glowka w dol dopiero w 38 tygodniu ciazy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
moja mala glowke w dol miala w 37 tyg
oo aga widze ze ty tez tak pozno gotujesz
moja mala dzis tez marudzi a ja troszke zmeczona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok